Spremni za osvježenje?

Autor: Sponzorirani članak , 03. kolovoz 2016. u 16:14
FOTO: Press

Iako se nekima skijaška sezona čini daleka, first minute popusti koji su se našli u Atlasovim izlozima za „kolekciju“ – Zima 2016./2017., razlog su zbog kojeg će mnogi od vas luftić rado zamijeniti sa skijaškom opremom.

Najavljena je nova zimska sezona, koja će, sudeći po trendovima, biti i više no uspješna, a tko rano rani, uvijek profitira, pogotovo kada je riječ o first minute aranžmanima top skijaških odredišta. Tako je Atlas i ove godine pripremio za vas odabrane ponude na poznatim skijalištima za nadolazeću zimsku sezonu, a osim sniženih cijena, ponuda uključuje i Atlasov Klub, posebne popuste za obitelji te škole skijanja.

Zima u Austriji – zabava za cijelu obitelj
 

Austrijska skijališta oduševit će vas izvanredno održavanim stazama, bogatom apres ski ponudom i brojnim mogućnostima zabave za cijelu obitelj. Snijeg, skijanje, sanjkanje, te pokoja čašica toplog napitka u veselom društvu samo su dio atmosfere koja vas očekuje na zimovanju u Austriji.

Tako je primjerice skijalište Katschberg pravo odredište i odabir za obiteljska skijanja. One najmlađe posebno će razveseliti igrališta, brojne animacije, posebne vučnice ili Ultimate Fun Park dok će odrasli uživati u mnogobrojnim wellness & spa sadržajima. Društva željna dobre zabave očekuju „after hours“ događanja u restoranima, kafićima, pubovima i klubovima.

Sedmodnevno skijanje u Austriji, s uključenih 6 punih pansiona, očekuje vas u terminu od 8. do 14. siječnja 2017. po first minute cijeni od 3.940 kuna po osobi i smještajem u vrhunskom ski-in / ski-out Falkensteiner hotelu Cristallo s 4 zvijezdice. Iskoristite i first minute popust na Atlasovu školu skijanja po cijeni od 830 kuna, koja vrijedi samo za Atlasove goste.

Zima u Italiji – mondena varijanta na obroncima Alpi
 

Prekrasni krajolici talijanskih skijališta obrubljeni snježnim vrhuncima uz uglavnom sunčano vrijeme, odlične staze, mnogobrojni restorani, pubovi i apres-ski barovi koji nude odličnu hranu i sjajan provod samo su neki su od mamaca koji svake godine privlače brojne turiste na talijanski snijeg.

 

Talijanska skijališta oduševit će vas i sportskim te wellness centrom gdje možete klizati, plivati, igrati tenis, a nakon toga se opustiti u nekoj od sauna po vašem izboru. Provedite zimski odmor na obroncima Alpi, od kojih je nezaobilazno odredište svakako, snježna ljepotica – Alta Badia. Smještena u srcu Dolomita, u Južnom Tirolu, ovo skijaško područje obećava odmor u romantičnoj atmosferi, uz odličnu kuhinju, međunarodna događanja i direktan pristup više od 500 km skijaških staza.

 

Domaćini Alta Badie osvojiti će vas profesionalnim pristupom i vrhunskim kulinarskim delicijama, dok vi uživate u predivnom krajoliku, sunčanom vremenu i odličnim skijaškim stazama po first minute cijeni već od 6.230 kuna po osobi i luksuznim smještajem u ski-in / ski – out hotelu Ciasa Salares s 4 zvijezdice. Hotelska ponuda zadovoljit će i najzahtjevnije goste, obzirom da hotel, smješten na samom skijalištu, raspolaže i restoranom La Siriola s Michelinovom zvjezdicom, ali i Beauty Spa Vives wellness oazom, koja će prijati nakon dana provedenog na snijegu.
 

Odvažite se na zimsku avanturu koja će bez obzira na destinaciju i društvo koje odaberete biti nezaboravno iskustvo. Više informacija o ostalim first minute ponudama potražite na www.atlas.hr ili pozivom na besplatan info. telefon 0800 99 98.

 

New Report

Close