Saznajte kako MBA program utječe na razvoj karijere

Autor: Sponzorirani članak , 20. siječanj 2013. u 22:00
COTRUGLI Business School

MBA program je vodeći svjetski standard u poslovnoj edukaciji.

Programi bez alternative

MBA program je vodeći svjetski standard u poslovnoj edukaciji. Svaki MBA program pridonosi razvoju karijere (istraživanja pokazuju da završeni MBA-ovci u Hrvatskoj imaju prosječno 36% veću plaću u odnosu na kolege s VSS-om), međutim MBA program u kojem sudjeluju vrhunski profesori i međunarodni polaznici omogućit će vam da realizirate i buduće poslovne izazove.

Svjetska edukacija nadohvat ruke

COTRUGLI Business School je jedina poslovna škola u Hrvatskoj čiji MBA programi su međunarodno priznati, a ukupno je više od 10 tisuća managera i poduzetnika iz cijele regije (Hrvatska, Slovenija, BiH, Bugarska, Srbija, Makedonija) sudjelovalo u njihovoj edukaciji. Uz vrhunske polaznike i predavače koji dolaze s najboljih poslovnih škola u svijetu (Harvard, INCAE, ESCP-Europe…), prednost ove škole je i struktura svih programa koja je potpuno kompatibilna sa stalnim radnim odnosom. Poslovni svijet je to prepoznao i rezultat nije izostao.

Executive MBA program na COTRUGLI Business School je upravo ono što sam tražio! Part-time način održavanja programa omogućio mi je da zadržim korak s događanjima u svom radnom okruženju, a izvrsni predavači iz čitavog svijeta prenijeli su mi vrlo korisna i primjenjiva poslovna znanja.”, kaže Ivan Gregov, voditelj odjela u Plivi.

Postanite i vi dio poslovne elite!

Trenutno COTRUGLI upisuje 10. generaciju Executive MBA polaznika u Zagrebu. Uvjeti pristupanja selekcijskom procesu su minimalno 5 godina radnog iskustva, završen fakultet, managerska pozicija i znanje engleskog jezika. Detaljnije informacije možete saznati na prezentaciji njihovog programa u Zagrebu 31. siječnja u 18h, a prijaviti se možete ovdje.

New Report

Close