Rezanci s bosiljkom, sušenim rajčicama i koromačem

Autor: Promo , 25. listopad 2018. u 08:00
Foto: promo

Tjestenina je razigrana namirnica, treba joj mjesta dok se kuha. Kuhajte je u velikom loncu.

(za 4 osobe)

320 g Valjanih širokih rezanaca s jajima Zlato polje 
sol
4 žlice maslinovog ulja
50 g očišćenog poriluka
100 g sušenih rajčica
200 g koromača
2 češnjak češnjaka
Vegeta Maestro usitnjenog bosiljka 
1/2 vezice peršina Vegeta Maestro crni papar 
60 g naribanog parmezana
listovi zelene salate
svježi bosiljak

1. Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi, ocijedite i ohladite.
2. Rajčice prerežite po pola ili na četvrtine.
3. Mozzarelu narežite na kockice iste veličine.
4. Bosiljak natrgajte, dodajte maslinovo ulje, sok limuna, svježe mljeveni crni papar i origano.
5. Prelijte preko tijesta, promiješajte i dodajte rajčice i mozzarelu.
6. Pospite parmezanom i ukrasite listićima bosiljka te poslužite odmah toplo.

Savjet: Tjestenina je razigrana namirnica, treba joj mjesta dok se kuha. Kuhajte je u velikom loncu.
Vrijeme pripreme: 20 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarika.com

New Report

Close