Regionalni dani EU fondova u Zaprešiću

FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 21. prosinca 2018. u Novim dvorima Jelačićevim (objekt Vršilnica) u Zaprešiću s početkom u 10 sati.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Zaprešićem organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

„Regionalne dane EU fondova“ pozdravnim govorima otvorit će predstavnik grada Zaprešića i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Potom će se održati panel diskusija pod nazivom „Razvoj Zaprešića kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja" na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnog predavanja posjetitelji će imati priliku sudjelovati u interaktivnoj radionici "Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj" na kojoj će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s  procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove. Radionicu će voditi Kristina Androlić iz tvrtke Androlić konzalting.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program manifestacije dostupan je ovdje.

Fill out my online form.
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!