Regionalni dani EU fondova u Vukovaru

Foto: Promo Foto: Promo

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 9. prosinca 2019. u Konferencijskoj dvorani Poslovno-inovacijskog centar BIC-Vukovar (Gospodarska zona 15), s početkom u 11 sati.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Vukovarom organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

Regionalne dane EU fondova“ pozdravnim govorima otvorit će g. Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara, kao i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Informativno – edukativni dio događanja započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Vukovara kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nakon panel rasprave uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja" te radionica "Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj" na kojoj će Jasna Matić, konzultantica tvrtke Valencia d.o.o. predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Pri kraju edukativnog dana, sudionici će imati priliku obići projektnu lokaciju Poslovno-inovacijskog centra BIC-Vukovar, 85 posto sufinanciranu sredstvima Europske unije, kojoj je cilj povećati konkurentnost sektora malog i srednjeg poduzetništva na području grada Vukovara i Vukovarsko srijemske županije, primjenom novih tehnologija i komercijalizacijom inovacija i time utjecati na kreiranje održivih radnih mjesta.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel rasprava i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program događanja dostupan je ovdje.

Fill out my online form.

Dokumenti u privitku

Eu fondovi program Vukovar.pdf
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!