Regionalni dani EU fondova u Puli

Autor: Promo , 24. lipanj 2019. u 12:36
Foto: Promo

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 5. srpnja 2019. u Puli.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Pulom organizira informativno-edukativnu manifestaciju „Regionalni dani EU fondova“ s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije putem besplatnih edukacija.

Besplatne edukacije održat će se u petak, 5. srpnja u Gradskoj vijećnici Komunalne palače Grada Pule (Trg Forum 1) s početkom u 10 sati, a pozdravnim govorima otvorit će ih g. Boris Miletić, gradonačelnik Pule, kao i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Ovo informativno edukativno događanje započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Pule kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja“ na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnog predavanja Kristian Korunić iz tvrtke Moneo Savjetovanje d.o.o. održat će interaktivnu radionicu Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?“ na kojoj će sudionici imati priliku saznati preduvjete potrebne za prijavu na natječaj, kao i kako izraditi projektni prijedlog. Na radionici će se također obraditi tema o pripremi natječajne dokumentacije i proceduri slanja projektne prijave te na čemu se najviše gube, a na čemu dobivaju bodovi. Zaključno će se ostaviti mjesta za pitanja svih sudionika.

Događanje “Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program manifestacije dostupan je ovdje.

Sudjelovanje na stručnim predavanjima i radionici je besplatno uz prethodnu prijavu:

Fill out my online form.

var z1h2b9i01jig5je;(function(d, t) {
var s = d.createElement(t), options = {
‘userName’:’24sata’,
‘formHash’:’z1h2b9i01jig5je’,
‘autoResize’:true,
‘height’:’1380′,
‘async’:true,
‘host’:’wufoo.com’,
‘header’:’show’,
‘ssl’:true};
s.src = (‘https:’ == d.location.protocol ? ‘https://’ : ‘http://’) + ‘secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js’;
s.onload = s.onreadystatechange = function() {
var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != ‘complete’) if (rs != ‘loaded’) return;
try { z1h2b9i01jig5je = new WufooForm();z1h2b9i01jig5je.initialize(options);z1h2b9i01jig5je.display(); } catch (e) {}};
var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr);
})(document, ‘script’);

New Report

Close