Regionalni dani EU fondova u Bakru

Autor: Poslovni.hr , 06. prosinac 2019. u 11:20
Foto: promo

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 16. prosinca 2019. u Upravnoj zgradi Industrijske zone d.o.o. Bakar (Kukuljanovo 182/2), s početkom u 10 sati.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Bakrom organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

Regionalne dane EU fondova“ pozdravnim govorima otvorit će g. Tomislav Klarić, gradonačelnik Bakra, kao i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Informativno-edukativni dio događanja započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Bakra kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić, Kristina Burina Bonefačić iz Upravnog odjela za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima Primorsko-goranske županije, Damir Juretić iz tvrtke Vargon d.o.o., Marin Meštrović iz tvrtke Montcommerce d.o.o. i Marko Štrljić iz tvrtke Riven d.o.o.

Nastavno na panel raspravu uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja" u sklopu kojih će član Uprave tvrtke Sensum d.o.o. dr.sc. Duško Radulović prezentirati investicijske projekte Primorsko-goranske županije i planove za novo razdoblje te će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnih predavanja održat će se interaktivna radionica "Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike" na kojoj će prisutni imati priliku saznati sve o preduvjetima prijave na natječaj te kako pravilno ispuniti prijavne obrasce. Pojasnit će se priprema potporne dokumentacije i procedura slanja konačne projektne prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi prilikom vrednovanja projekta. Zaključno će se ostaviti mjesta za pitanja svih sudionika. Radionicu će voditi Samanta Kušenić, voditeljica projekata iz tvrtke Core Consulting d.o.o.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel rasprava i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program događanja dostupan je ovdje.

Fill out my online form.

var zdey20k0qr7ts3;(function(d, t) {
var s = d.createElement(t), options = {
‘userName’:’24sata’,
‘formHash’:’zdey20k0qr7ts3′,
‘autoResize’:true,
‘height’:’1368′,
‘async’:true,
‘host’:’wufoo.com’,
‘header’:’show’,
‘ssl’:true};
s.src = (‘https:’ == d.location.protocol ? ‘https://’ : ‘http://’) + ‘secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js’;
s.onload = s.onreadystatechange = function() {
var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != ‘complete’) if (rs != ‘loaded’) return;
try { zdey20k0qr7ts3 = new WufooForm();zdey20k0qr7ts3.initialize(options);zdey20k0qr7ts3.display(); } catch (e) {}};
var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr);
})(document, ‘script’);

Komentirajte prvi

New Report

Close