Promocija nove generacije COTRUGLI alumnija

Autor: Promo , 17. prosinac 2018. u 07:30
Foto: promo

U Zagrebu je pred oko 500 posjetitelja održana na kojoj je sudjelovalo 150 novih alumnija COTRUGLI MBA, EMBA, CEMBA i Online MBA programa.

U Zagrebu je pred oko 500 posjetitelja održana na kojoj je sudjelovalo 150 novih alumnija COTRUGLI MBA, EMBA, CEMBA i Online MBA programa.

Oni su gotovo dvije godine slušali predavače iz čitavog svijeta, radili na poslovnim slučajevima lokalnih i globalnih tvrtki, polagali ispite iz strategija, financija, HR-a, marketinga, prodaje i ostalih poslovnih područja te na kraju obranili svoj poslovni plan.

Na svečanosti polaznicima iz Austrije, Hrvatske, Bugarske, Rumunjske, Slovenije, Srbije, BiH i Makedonije obratio se dekan COTRUGLI Business Schoola, dr. Jyoti Gupta koji je sve podsjetio na važnost cjeloživotnog učenja.

Svoje zadovoljstvo je na kraju programa istaknuo Bojan Kavaš, Regionalni voditelj kategorije u Atlantic Grupi: „EMBA program mi je pomogao da svugdje oko sebe vidim poslovne prilike te kako im pristupiti. Najvažniji doprinos je što me je spojio s ljudima koji vide stvari drugačije od mene i od kojih mogu mnogo naučiti.“

Među polaznicima je bila i Ružica Petričec Fabijanec, Direktorica financija u RASCO-u: „Dvije predivne godine, provedene na COTRUGLI poslovnoj školi, značajno su promijenile način na koji gledam na izazove koje život stavlja pred mene. Stečena iskustva omogućila su mi rast u profesionalnom i privatnom životu i motivirala me da još više težim izvrsnosti. Vrhunski profesori, na učinkovit i vrlo kvalitetan način, prilagođen poslovnom čovjeku, prenijeli su nam znatnu količinu znanja i pružili uvid u najnovije poslovne trendove, a rad u timovima s izvrsnim kolegama, omogućio mi je izgradnju mreže profesionalaca i prijatelja, na koje uvijek mogu računati.

Mnogi su istaknuli i kako su dobili puno više od očekivanog. Među njima je i Hrvoje Špalj, Direktor u Privrednoj banci Zagreb: „Upisujući Executive MBA program na Cotrugli Business School, očekivao sam stjecanje novih znanja i širenje mreže poslovnih kontakata.  Dobio sam puno više! Nisam napredovao samo poslovno, nego i privatno… Nisam proširio mrežu samo poslovnih kontakata, nego i prijatelja…“

Vice Buljanović, Voditelj kvalitete u Adrialab: „COTRUGLI MBA preselio me iz ureda u poslovni svijet te povezao s kolegama s kojima sam ga kroz dvije godine detaljno upoznao. Uz stečena znanja i nove kontakte, izazovi koji me čekaju čine se puno lakšima.

Jurica Belle, Nacionalni voditelj prodaje u AWT International: „Najveća prednost COTRUGLI Business School za mene je što sam se povezao s ljudima i razmijenio iskustva. Dobio sam novu perspektivu kako se vodi poslovanje i da je uvijek pravo vrijeme za promijeniti budućnost.“

Martina Vajdić, Voditeljica tržišnih operacija u Croatian Power Exchange: „Kao i sve ostalo lijepo što se u životu dogodi, protekle dvije godine studija na COTRUGLI Business School prošle su prebrzo, ali će stečeno znanje i nova poznanstva trajati zauvijek. Drago mi je što sam imala priliku biti dio te divne generacije MBA8.“

Josip Kaštelan, Viši voditelj razvoja ICT proizvoda u Hrvatskom Telekomu: „Ove dvije godine na COTRUGLI Business School bile su za mene jedno jako lijepo i vrijedno iskustvo. Sretan sam i zahvalan što sam imao priliku steći nova i obnoviti neka stara znanja; upoznati puno izvrsnih kolega i steći neke nove prijatelje.”

Mislav Vlahov, Viši menadžer softverskih proizvoda u Agrivi: „Iskustvo bih opisao kao vrlo edukativno u smislu davanja uvida u poslovne ekosustave i nadogradnje znanja vezanog za sve njihove aspekte. Veliki faktor su svakako bili i kolege koje su dijeljenjem iskustvenog znanja cijeloj edukaciji dali dodatnu dimenziju.

Ana Spremić, Viša voditeljica odnosa s korisnicima u Privrednoj banci Zagreb: „COTRUGLI EMBA program dao mi je novu perspektivu i naučio me sagledavati i rješavati situacije u poslovnom, a dijelom i u privatnom životu iz drukčijeg kuta i na drugačiji način. Odličan mix studenata iz različitih grana industrije, s različitim iskustvima i svojim osobnostima dali su posebnu vrijednost i čar ovom izuzetnom putovanju.”

New Report

Close