Prijavi svoj biznis i osvoji video promociju!

Foto: Promo Foto: Promo

Ovog puta nagrađujemo tri najzanimljivija obrta ili male tvrtke.

Ako smatraš svoj biznis kreativnim, neobičnim ili inovativnim pozivamo te da budeš dio „Moj biznis“ priče i prijaviš svoju tvrtku ili obrt na još jedan nagradni natječaj!

Nakon prethodnog nagradnog natječaja na koji se odazvalo više od 115 malih tvrtki, obrtnika i malih poduzetnika, Biznis akademija pod pokroviteljstvom Tele2, kao centralno mjesto za edukaciju obrtnika i malih poduzetnika nastavlja nagrađivati dalje.

Ovog puta nagrađujemo tri najzanimljivija obrta ili male tvrtke. Prijavite se na naš natječaj i napišite zašto baš vaša tvrtka zaslužuje da o njoj snimimo video te da ju promoviramo putem Facebook stranice 24sata koja broji više od 1.2 milijuna pratitelja. Stručni žiri sastavljen od članova iz Tele2 i 24sata izabrat će tri najzanimljivija biznisa i o njima snimiti video u vrijednosti od 22.400 kn te ga promovirati putem Facebook stranice 24sata, najpopularnije Facebook stranice s najvećim dosegom u Hrvatskoj!

Što dobivaš:

  • Profesionalnu video produkciju o svom obrtu ili tvrtki

  • Promociju na Facebooku 24sata

  • Priliku da tvoj video vidi najmanje 100.000 ljudi

  • Tele2 tarifu RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana. 

Prijave na nagradni natječaj „Moj biznis“ traju od 22. listopada do 11. studenog, a tri najsretnija dobitnika ćemo objaviti 16. studenog 2018. na portalu www.biznisakademija.hr.

Prijaviti se možete na Biznis akademija

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!