Preuzmite 50 eura i trgujte dionicama Mercedesa na svjetskoj burzi

Foto: Reuters Foto: Reuters

Fortrade svim čitateljima Poslovnog daje 50 eura za trgovanje cijenom dionica Mercedesa/Deimlera (takozvani CFD-i) na svjetskoj burzi.

Brend Mercedes i njegova vozila i dalje su glavni generator prihoda kompanije Deimler AG. Nedavno je objavljeno da je prodaja Mercedesovih vozila tijekom 2016. godine ostvarila rekordno visok profit, uz zapanjujući rast od 22 % i dostigla 2,63 milijarde dolara. Prognoze za naredne godine su također vrlo optimistične i kompanija očekuje nove rekorde, bar što se tiče Mercedesa.

Fortrade svim čitateljima Poslovnog daje 50 eura za trgovanje cijenom dionica Mercedesa/Deimlera (takozvani CFD-i) na svjetskoj burzi.

50 eura za trgovanje možete preuzeti ovdje.    

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Ustanovljen recept za uspjeh Deimler će i dalje primjenjivati, uz napore da se Mercedesova vozila dodatno unaprijede. Imajući to u vidu, nije iznenađenje da će se obnovljeni G-Wagen u 2018. početi prodavati pod imenom Mercedes-Maybach G650 Landaulet. Taj će model prvi put biti predstavljen javnosti na sajmu automobila u Genevi ove godine. Ovaj četverosjed je nova verzija 39 godina starog G-Wagena i dolazi u dužoj, široj, znatno moćnijoj i luksuznijoj verziji, koja će biti prilagođena i za vožnju izvan ceste. Samo će 99 ovih off-road SUV modela biti proizvedeno. Cijena još uvijek nije objavljena, ali ne bi iznenadilo da nadmaši i 500.000 dolara.

50 eura za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Mercedes-Maybach S650

Deimler je u siječnju ove godine na Sjevernoameričkoj međunarodnoj izložbi automobila prikazao najnoviji model kabrioleta, Mercedes-Maybach S650, koji će već ovog proljeća izaći na tržište. Bit će proizvedeno 300 primjeraka ovog modela, od kojih je 75 namijenjeno američkom tržištu. Ovaj model pod haubom ima 6.0L V-12 motor sa 600 konjskih snaga. Cijena će biti oko 300.000 eura.

50 eura za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Poslovni rezultati Deimlera

Pored toga Deimler se pokazao kao jak konkurent na tržištu i s financijske strane. Ovomjesečni izvještaj pokazao je da je tijekom 2016. godine kompanija ostvarila neto zaradu od čak 8.78 milijardi eura, uz ukupno povećanje prihoda od 3.00 % i dostizanje 153.3 milijarde eura. Ipak, pojedina tržišta kao što su Kina i Sjeverna Amerika, ostala su slaba točka za Deimler, kako je ovaj izvještaj pokazao smanjenje potražnje na tim tržištima.

50 eura za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencijom broj 609970.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve