Posjetite 'Sajam EU fondova' 8. srpnja od 10 do 14 sati u Zaprešiću i saznajte informacije o mogućnostima financiranja iz EU fondova

FOTO: Press FOTO: Press

„Sajam EU fondova“ održat će se u nedjelju 8. srpnja, od 10 do 14 sati na Trgu Ivana Pavla II, u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“ koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Na Sajmu će svi zainteresirani pojedinci imati priliku upoznati poduzetnike od kojih će moći čuti na koji način su realizirali projekte i unaprijedili  poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova. U sklopu izložbenog prostora, sudionici će također imati priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade.

Događanje „Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem sajmova, interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, posjetitelji uz korisne savjete ujedno imaju priliku razmijeniti iskustva i povezati se s drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata, a s krajnjim ciljem poticanja konkurentnosti, stvaranja novih radnih mjesta, smanjenja nejednakosti i jačanja regionalnoga razvoja te unaprjeđenja kvalitete života građana na svim područjima Republike Hrvatske.

 

Komentari (0)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!