Poduzetnici, od sada ključne informacije doznajte klikom miša!

Autor: Promo , 14. veljača 2019. u 15:41
Foto: Digitalna komora

HGK predstavlja novu platformu za e-usluge.

Digitalna komora je nova platforma za e-usluge Hrvatske gospodarske komore za članice, poslovnu zajednicu, javnu upravu i građane. Označava novu eru u poslovanju HGK, a glavni ciljevi projekta su olakšavanje svakodnevnog poslovanja domaćim tvrtkama i podizanje njihove konkurentnosti.

Digitalna komora donosi poboljšavanje komunikacije i odnosa s članicama, digitaliziranje izdavanja dokumenata za javne ovlasti i još aktivnije sudjelovanje gospodarstvenika u kreiranju zakonodavnog okvira. Poduzetnicima će omogućiti kvalitetniju promociju njihovih proizvoda i približiti im izvore financiranja.

Dio projekta je i web portal Gospodarska mreža koji nudi tražilicu poslovnih subjekata s aktualnim financijskim pokazateljima i analizom poslovanja. Poslovni subjekti mogu se pretraživati po nazivu, odgovornim osobama ili statistici djelatnosti te se mogu uspoređivati s ostalim subjektima s istim NKD-om. Portal također na jednom mjestu objedinjuje poduzetnicima sve bitne informacije kao što su makroekonomski pokazatelji na razini Hrvatske i pojedinih županija (stope rasta, inflacija, broj aktivnih poslovnih subjekata, broj zaposlenih itd.).

Pristup informacijama na portalu Gospodarska mreža besplatan je za sve članice Hrvatske gospodarske komore.

Provedba projekta Digitalna komora početak je potpune digitalne transformacije poslovanja Hrvatske gospodarske komore, čime će postati prva potpuno digitalna institucija u ovom dijelu Europe. Ukupna vrijednost projekta je preko 28 milijuna kuna, a financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/biznis/poduzetnici-od-sada-kljucne-informacije-doznajte-klikom-misa-1300880 – www.vecernji.hr

New Report

Close