Podravka džemovi – voće nadohvat ruke

Autor: Sponzorirani članak , 30. svibanj 2014. u 15:48
Podravka

Ne morate ići u šumu ili u voćnjak i brati voće i bobice kako biste uživali u izvrsnom okusu prirodnog voća

Bogatstvo i raskoš voćnjaka okupanih suncem Podravka je pretočila u najbolje što priroda može dati. Slasni i sočni plodovi stižu na vaš stol u obliku Podravka džemova. Podravka džemovi sadrže više voća u jednoj bočici nego što možete zamisliti, a džemovi ekstra – uz ekstra puno voća, razveselit će i sve one koji broje kalorije. Kao stvoreni za sve one koji žele nešto voćno, slatko i zdravo!

Ne morate ići u šumu ili u voćnjak i brati voće i bobice kako biste uživali u izvrsnom okusu prirodnog voća. Dovoljno je otvoriti bilo koji Podravka džem s puno borovnica, šljiva, marelica, jagoda ili raznog drugog sočnog voća.

Podravka džemovi tajni su sastojak u pripremi raznih kolača, a kao slatki namaz na kruhu i palačinkama najbolji početak ili kraj dobrog obroka.

Uživajte u tradicionalnoj recepturi i jedinstvenom okusu koji nas vraća u djetinjstvo! Prirodni i bogati okusom, Podravka džemovi višestruko su zadovoljstvo, pogotovo u topla jutra na kruhu od cjelovitih žitarica uz šalicu čaja. Prirodni i zdravi, bolje ne može!

New Report

Close