Pikantni party popečci

Foto: promo Foto: promo

Za umak, grčki jogurt pomiješajte s maslinovim uljem, Vegetom Natur Chilli i koricom limete.

(za 4 osobe)

280 g konzerviranog Kukuruza šećerca Podravka 
200 g mrkve
3 mlada luka
2 žličice Vegete Natur Chilli (6 g) 
1 žlica nasjeckanog peršina
140 g Glatkog brašna Podravka 
ulje za prženje
Umak:
250 g grčkog jogurta
2 žlice maslinova ulja
1/2 žličice Vegete Natur Chilli 
naribana korica limete

1. Ocijeđenom kukuruzu dodajte naribanu mrkvu, narezani mladi luk, peršin i Vegetu Natur Chilli. Dobro promiješajte, dodajte brašno, promiješajte i ostavite 10-ak min).
2. Od pripremljene smjese oblikujte popečke i popecite u tavi na malo zagrijanog ulja sa svake strane nekoliko minuta do zlatne boje.
3. Za umak, grčki jogurt pomiješajte s maslinovim uljem, Vegetom Natur Chilli i koricom limete.
4. Popečke umočite u umak i uživajte.

Vrijeme pripreme: 30 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve