Pikantna slavonska juha

Foto: promo Foto: promo

Ako nemate svježu ljutu papričicu, dodajte malo cilija u prahu.

(za 3 osobe)

50 g Pancete Podravka 
1 ljuta papričica
1 Slavonska juha Podravka 
800 ml mlake vode
50 ml Passate Podravka 
peršinov list

1. Sitno narezanu pancetu kratko popecite i dodajte ljutu papričicu narezanu na ploške.
2. Sadržaj vrećice juhe uspite u 800 ml mlake vode i miješajte sve dok juha ne zakipi.
3. Dodajte pancetu i ljutu papričicu i kuhajte na laganoj vatri 15 minuta.
4. Povremeno promiješajte.
5. Poslužite posuto nasjeckanim peršinom.

Savjet: Ako nemate svježu ljutu papričicu, dodajte malo cilija u prahu.
Vrijeme pripreme: 17 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!