PauzaGO – još bolja Pauza može početi!

Autor: Promo , 19. srpanj 2019. u 08:15
FOTO: Promo

Pauza.hr ovaj je tjedan uvela novu uslugu: vlastitu dostavu. Sada će i restorani koji nisu imali dostavu moći uveseljavati Pauzine korisnike jer će za njih tu operativnu prepreku riješiti upravo Pauzini dostavljači koje ćemo od sada nadalje znati pod nazivom PauzaGO. Ako ste već sreli dostavljače u prepoznatljivoj Pauzinoj narančastoj boji, to je PauzaGO.

Usluga je za sad dostupna u centru Zagreba tako da će sada za većinu korisnika biti još manje razloga izlaziti van iz ureda tijekom pauze. Izbjegavati gužvu, vrućinu, čekanje u redovima dućana i pekara i nošenje vrećica hrane jer su i kolege poželjele neki gablec, nikada nije bilo lakše! Jednostavna narudžba, a dostava nikad brža – što je bolje od gableca u tek nekoliko klikova?! Sada možete uživati s kolegama u finim i brzim ručkovima, a ne u čekanju u redovima!

Započevši s centrom grada, PauzaGO ima velike planove brzo se širiti i postupno povećavati zone dostave, kao i broj restorana koji tu uslugu nude. Na Pauzinoj stranici i aplikaciji ti će restorani biti označeni ikonicom rakete, a postojat će i filter PauzaGO koji će onda pokazati samo restorane s tom uslugom.

Što PauzaGO donosi korisnicima Pauze? Dakle, oni i dalje naručuju preko istog, dobro poznatog sučelja. Samo što je sad u ponudi još veći izbor restorana, veći izbor hrane, a sve je to provedeno kroz sustav s posebnim algoritmom koji omogućuje najtočniju i najbržu procjenu dostave od restorana do uredskih vrata. Uredski ručkovi sada stvarno mogu biti raznolikiji i zanimljiviji.

A, ako nešto i krene po krivu s dostavom, Pauza ima odličnu službu za korisnike koja ima više od deset godina iskustva. S takvom službom za korisnike korisnici se mogu osjećati sigurnije znajući da postoji netko tko može riješiti moguće i nemoguće probleme. U ubrzanom svijetu današnjice, kad je svaka minuta važna i pauza za ručak uvijek traje prekratko, ovo je doista dostava u koju se možete pouzdati.

Na kraju, restoran na PauzaGO može se ocijeniti već poznatim načinom ocjenjivanja od 1 do 5 i ostaviti komentar, baš kao i za svaki drugi restoran na Pauzi.

Dakle, od sad je pouzdana i provjerena Pauza još bolja, s još većim izborom restorana i hrane.

 

Više o Pauzi.hr

Pauza.hr postoji od 2008. i vodeći je servis za online naručivanje hrane u Zagrebu, a svoje poslovanje nedavno je proširila i na druge veće gradove u Hrvatskoj. Pauza je pokrenuta kao start-up projekt, a 2015. postala je dio svjetske grupacije Delivery Hero koja okuplja servise za online naručivanje hrane u više od 40 zemalja svijeta: od Malezije i Indije do Mađarske i Hrvatske. Pauzu možete posjetiti na www.pauza.hr, aplikaciji i Facebook ili Instagram stranici.

New Report

Close