Panna cotta puding u čašama

FOTO: Press FOTO: Press

Puding izlijte u drugu posudu, prekrijte prozirnom folijom i pustite da se ohladi na sobnu temperaturu. Zatim umiješajte mascarpone sir da dobijete kremu.

1 Puding Panna cotta s komadićima maline Dolcela     
50 g šećera
300 ml mlijeka
200 ml slatkog vrhnja
150 g Mascarpone sira
400 g svježih malina
2 žlice nasjeckanih pistacija

1. Prašak za puding pomiješajte sa šećerom i malo mlijeka. Preostalom mlijeku dodajte slatko vrhnje, zagrijte do vrenja, maknite s vatre i umiješajte pripremljeni puding. Vratite na vatru i kuhajte 1-2 minute.
2. Puding izlijte u drugu posudu, prekrijte prozirnom folijom i pustite da se ohladi na sobnu temperaturu. Zatim umiješajte mascarpone sir da dobijete kremu.
3. U čaše za posluživanje (više, uske, Mason) stavljajte naizmjenično kremu i maline.
4. Slasticu ukrasite malinama, pospite pistacijama i dobro rashladite u hladnjaku prije posluživanja.

Savjet: Umjesto malina možete staviti neko drugo bobičasto voće.
Vrijeme pripreme: 30 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarika.com

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!