Ordinacija kutijica ponovno u prodaji! Vi ste poželjeli, mi ispunjavamo

Autor: Poslovni.hr , 13. srpanj 2016. u 10:08
Foto: PR

Ovoga puta sadržaj nije tajna. Ponukani dobrim reakcijama i vašim stalnim upitima odlučili smo se vratiti Ordinacija kutijicu. Požurite i rezervirajte svoju na vrijeme!

O vrijednosti i praktičnosti Kutijice već se sve zna. Četiri proizvoda u punoj veličini i četiri putna pakiranja zgodna za svaku kozmetičku torbicu.

Acidosalus šampon i serum za kosu, Curaprox interdentalna i ultra soft CS 5460 četkica, Bôcassy hidratantna gel krema, praktična pakiranja popularne Uriage termalne vode i CL med deo spreja kao i Biobazin beauty paketić jedva čekaju krenuti na vašu adresu.

Više o samim proizvodima i kutijici možeš saznati ovdje.

Neka vaš očuvan ten bude jedina šminka koju ćete trebati ovo ljeto. Bôcassy je za vas pripremiolaganu gel kremu koja neće zatvoriti pore, ali sigurno hoće nahraniti kožu.

Acidosalus preparati za kosu proizvode se u Hrvatskoj od pomno odabranih ljekovitih biljaka. Uz njihovu pomoć kosa će biti gušća, sjajnija i spremna za ljeto i poglede.

Dentalna higijena ne bi se trebala shvaćati olako. Zato je Curaprox za vas pripremio svoja dva popularna proizvoda. Ultra mekanu četkicu s čak 5460 dlačica kojoj ništa ne može pobjeći. A da se ostaci hrane ne bi lukavo zavukli u teško dostupna mjesta između zuba tu je interdentalna četkica. Praktičnija od konca, s neslomljivom CURAL® žicom dovoljno je snažna, a opet dovoljno nježna da ne našteti vašem zubnom mesu.

Ljetne radosti uključuju i boravak na visokim temperaturama. Znoj i poneka opeklina često

su neizbježni. Zato su CL med+ i Uriage pripremili praktična pakiranja proizvoda pogodnih i za najosjetljiviju kožu. Blagi, gotovo neprimjetan miris ovog deo spreja idealna je podloga najdražem ljetnom parfemu jer mu neće prigušiti miris, a koža će vam nakon izlaganja suncu biti zahvalna na hidrataciji termalnom vodom.

Biobaza beauty paketić skriva za sve neodlučne ponešto iz prirode. Ako se još niste uvjerili u kvalitetu mirisnog svijeta njihovih proizvoda sada je pravi tren. Testeri za njegu lica i tijela na bazi vitamnina E, boražina, bademovog mlijeka, mente i lavande zadovoljit će i najosjetljivije nosiće.

Samo par klikova te dijeli od izvrsnih novih proizvoda za tvoju svakodnevnu njegu. Prodaja traje do 20. srpnja, ali zašto ne učiniti nešto za sebe već danas?

Naručite svoju kutijicu!

Komentirajte prvi

New Report

Close