Novi seminari u ponudi Mirakul Edukacijskog centra

Autor: Promo , 10. rujan 2019. u 08:55
Foto: promo

Za izgradnju poželjne radne atmosfere potrebno je raditi na poticanju i usmjeravanju zaposlenika prema kontinuiranoj edukaciji, radu na sebi, prevenciji stresnih situacija i sprečavanju „burnout“ sindroma. Važno je biti napredan i u korak s rastućim trendovima, ali je prije toga potrebno osigurati zdravu i poticajnu „stress free“ klimu.

Kako bi se pravovremeno reagiralo, potrebno je poznavati uzroke stresa na radnom mjestu kod pojedinca, ali i u organizaciji. Ovladavanjem tehnika ranog prepoznavanja stresa i preveniranjem simptoma, korak smo bliže uvođenju „stress free“ kulture u organizacije i tvrtke. Stres donosi brojne negativne posljedice za zdravlje pojedinca, na radni učinak i cjelokupnu produktivnost i atmosferu na radnom mjestu. Nerijetko je stres uzrok blokadama i padovima koji se izravno preslikavaju na uspješnost te odašilju nepoželjnu sliku o poslovanju i poslodavcu te je stoga nužno pristupiti tom problemu taktički i pomno. U sklopu Stress management coaching programa naučite kako minimalizirati pojavu stresnih situacija, kako pozitivno utjecati na zdravlje zaposlenika i na opću atmosferu na radnim mjestima.

Sva su poslovna područja podložna stalnim i dinamičnim promjenama te su poslodavci u tvrtkama i organizacijama više nego ikada spremni ulagati u specijalističku edukaciju svojih zaposlenika. Trendovi su nemilosrdni, a posebno je potrebna agilnost kad je u pitanju digitalni marketing. Tehnike u tom svijetu napreduju brže, razvijaju se kontinuirano i zahtijevaju od korisnika sustavno praćenje i podizanje znanja i vještina na novu razinu. Svi aktivni korisnici Google Ads platofrme i Google Analytics alata u stalnoj su potrazi za primjerima i praksom kako bi poboljšali svoje rezultate. Mirakulov napredni program Google Ads Masterclass prvi je u Hrvatskoj takve vrste, a pod vodstvom Vice Božića, certificiranog Google Ads i Google Analytics stručnjaka, svim polaznicima će tijekom interaktivnih vježbi pružiti konkretne savjete za kampanje koje vode.

Još jedan tražen i kontinuirano podložan razvoju je program Voditelj projekata za EU fondove. EU fondovi zahtijevaju sve precizniju dokumentaciju jer je i vrijednost projekata koji će se sufinancirati sve veća, što pokazuju i nedavno objavljeni natječaji vrijedni stotine milijuna kuna. Zbog toga svi koji pripremaju projekte za sufinanciranje moraju svladati osnovne pojmove EU programa (prihvatljivost, prioriteti i ciljevi, indikatori…). I kada angažirate konzultante za pomoć u pripremi, od vas se očekuje određeno znanje i aktivno sudjelovanje u pripremi projekata.

Voditelji Mirakul akademije EU fondovi i njihovi gosti predavači posjeduju višegodišnja iskustva u pripremi i provedbi projekata. Praktičnim primjerima iz vlastitih projekata predavači će polaznicima prenijeti svoja iskustva i ukazati na probleme i greške koje se pojavljuju u pripremi projektne dokumentacije i provođenju projekata.

Nove vještine i specijalistička znanja potrebna su u području upravljanja ljudskim potencijalima, managementu, marketingu, financijama, upravljanju projektima, a od zaposlenika se sve više očekuju razvijene prodajne, komunikacijske i liderske vještine, kao i napredno korištenje poslovnih računalnih programa. Pregled svih seminara u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra možete pronaći na linku.

Sva ključna područja poslovanja pokrivena su naprednim specijalističkim modularnim programima – Akademijama.

U tijeku su upisi na brojne višemjesečne edukacijske programe, a za rane prijave su odobrene izvrsne promotivne cijene.

Mini MBA Management skills, 27. rujna 2019. – 25. listopada 2019.

Project management Akademija, 3. listopada – 5. prosinca 2019.
HR Akademija, 4. listopada 2019. – 14. veljače 2020.

Prodajna Akademija, 11. listopada – 6. prosinca 2019.
Financijska Akademija, 17. listopada – 19. prosinca 2019.
Internet marketing Akademija, 18. listopada 2019.- 7. veljače 2020.

Mini MBA Executive leadership, 18. listopada 2019. – 28. studenog 2019.
Specijalist za marketing na društvenim mrežama, 8. studeni 2019. – 13. prosinca 2019.
Mini MBA – Premium management skills, 15. studeni 2019. – 13. prosinca 2019.
VIP Management Program – Influence, Power and Personal Branding for Leaders, 13. studenog 2019. – 18. studenog 2019.

Sales Excellence Training, 14. studenog 2019. – 12. prosinca 2019.

Stress management coaching, 22. studenog 2019. – 20. prosinca 2019.
Performance coaching for managers, 28. studenog 2019. – 30. siječnja 2020.
HR refreshment course, 12. prosinca 2019. – 20. veljače 2020.

Sales Excellence Training, 14. studenog 2019. – 12. prosinca 2019.
Voditelj projekata za EU fondove, 6. studenoga 2019. – 5. prosinca 2019.

Mirakulovi edukacijski programi osmišljeni su kako bi polaznicima pružili konkretne primjere iz poslovnih praksi vrhunskih stručnjaka koji imaju mnoštvo iskustva u struci.

Osmišljavajući i razvijajući programe koji prate rastuće svjetske trendove u poslovnom okruženju Mirakul Edukacijski centar postao je jedan je od vodećih pružatelja usluge poslovne edukacije u Hrvatskoj. Kroz svoje dugogodišnje poslovanje, edukacijske programe pohađali su polaznici iz brojnih hrvatskih tvrtki, najčešće srednje velikih i velikih, no među klijentima je bilo i malih poduzetnika kojima su edukacije pomogle da poboljšaju svoje poslovanje. U prilog kvalitete edukacijskih programa zasigurno ide i bogat popis referenci.

Sve dodatne informacije o Akademijama i predavačima možete pogledati na web stranicama www.mirakul.hr/akademija ili poslati upit na edukacija@mirakul.hr

New Report

Close