U centru Zagreba otvoren novi Business Centar

Autor: Poslovni.hr , 06. rujan 2018. u 08:50
Foto: press

Na novoj adresi prevladavaju uredi za 4 osobe i coworking radna mjesta.

Nakon uspješne dvije godine poslovanja bee@work Business Centra Istok, odlučili smo svoju funkcionalnu ideju proširiti na novu lokaciju. U samom centru grada otvorili smo novi Business Centar koji je po svim karakteristika još jedna odlična poslovna lokacija. Niti 500m od Trga bana Jelačića, smješten pokraj satiričnog kazališta Kerempuh, idealan je za tvrtke ili pojedince koji gravitiraju centru metropole.

Na novoj adresi prevladavaju uredi za 4 osobe i coworking radna mjesta. Kako bi se uklopio u ambijent starog grada, sami prostor je uređen u retro stilu, ali sa svim prednostima modernog uredskog prostora pa su tako svi uredi i zajedničke prostorije potpuno namješteni, osigurana je suvremena internetska infrastruktura, a djelatnici bee@worka se brinu oko režija, čišćenja, održavanja kao i svakodnevnih uredskih nabavki.

„Kako bi odgovorili na česti zahtjev naših korisnika, odlučili smo proširite naša kapacitete i na centar grada. Naime potražnja za manjim uredima je i dalje velika, dok je ponuda takvih prostora u Zagrebu ograničena, naročito u samo centru.“, navodi Livija Martinović, voditeljica bee@work Business Centara. „S obzirom na iskustvo koje smo stekli u posljednje dvije godine na našoj lokaciji na istoku Zagreba, možemo sa sigurnošću reći da koncept Coworking više nije samo moderan i trendi način uređenja ureda, to je postao novi način poslovanja te je u potpunosti promijenio način na koji se odnosimo prema radnom mjestu te poslovanju općenito. Suživot sa drugim firmama i pojedincima postao je benefit koji pomaže rastu i razvoju kompanije i pojedinca ne samo financijski kroz smanjenje troškova već i rastu kroz razmjenu iskustva i prijenosu znanja. U takvom okruženju pojedinci su motiviraniji, poduzetniji i samim time zadovoljniji.“

Inače, bee@work Business centar na istoku Zagreba je već u 2 navrata širio svoje kapacitete kako bi osigurao kompletnu uslugu pa se tako na toj lokaciji može pronaći uredi za dvije, tri ili četiri osobe te veći broj Coworking radnih mjesta. Također, na lokaciji se nalaze 4 dvorane za sastanke kapaciteta od 2 do 15 osoba te velika kongresna dvorana za stotinjak ljudi. Za sve sudionike je uvijek osiguran besplatan parking u garaži te mrežna i Internet infrastruktura. Tamo možete pronaći razne firme, kako domaće tako i strane, od marketinga, IT-a pa sve do građevinskih i raznih konzultantskih tvrtki. Neke od njih su iskoristile i mogućnost korištenja računovodstvenih usluga koje se nude u sklopu Business centra, a neke su čak i otvorili svoje tvrtke uz asistenciju bee@work tima.

Ponukani sve većom potražnjom za ovakvim konceptom, bee@work je odlučio preslikati ovaj koncept u središte Zagreba u jednom malom, ali ambijentalnom prostoru za koje smo sigurni da će polučiti jednake uspjehe te obogatiti ponudu uredskih prostora u našoj metropoli.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Bio sam u najvećem coworking inkubatoru na Velesajmu, tuga i jad nigdje nikoga. Nismo mi za biznis

New Report

Close