Naučite kako kreirati, implementirati i provoditi “stress free“ kulturu unutar organizacije s ciljem jačanja produktivnosti

Autor: Promo , 26. studeni 2018. u 09:20
Foto: promo

Stress management coaching jedinstveni je edukacijski program na tržištu koji kod polaznika razvija tehnike mentalne snage, smanjivanja stresa i uspješnog upravljanja samim sobom.

Svatko od nas u životu preuzima i igra razne uloge. Način snalaženja u pojedinim ulogama onima na poslu, u obitelji ili slobodnim aktivnostima povezan je s razinom stresa koju osjećamo. Svakodnevica može izazvati široku lepezu emocionalnih reakcija, a upravo je zbog toga važno znati kako kontrolirati pojavu stresa i umanjiti njegove negativne posljedice koje nastaju na fiziološkoj i emocionalnoj razini, a manifestiraju se osjećajem ljutnje, straha, depresije, anksioznosti, pospanosti ili pak nesanice.

Mirakul Edukacijski centar na tržište je plasirao novi, jedinstveni trodnevni edukacijski program 'Stress management coaching' čiji je cilj omogućiti polaznicima kreiranje, implementiranje i predvođenje “stress free“ kulture unutar svoje organizacije kako bi tim ostao produktivan. Mentalni trening pomoći će polaznicima naučiti kako upravljati sobom i pripremiti se za važne situacije, izazovne trenutke, ali i spriječiti padove, blokove i strahove. Također, program će pomoći polaznicima ojačati vještine upravljanja samim sobom ili self-management.

'Stress management coaching' započinje 29. studenoga 2018. u Kraš Auditoriumu u Zagrebu, na adresi Ravnice 48, prema sljedećem rasporedu:

Module je moguće upisati i pojedinačno, a sve dodatne informacije o programu, predavačima i uvjetima upisa mogu se naći na web stranici: Stress management coaching

New Report

Close