Najzabavnija televizija za jednu kunu mjesečno

Autor: Sponzorirani članak , 12. listopad 2015. u 13:23
FOTO: PRESS

Ove jeseni gledajte tri mjeseca svih šest programskih buketa evotv-a za samo jednu kunu mjesečno, a uz to dobivate na dar 12 mjeseci premium buket HBO i Cinemax.

Mislili ste da će ova jesen donijeti samo kišu?! evotv ima akciju koja će vas oduševiti kao i jesenske zrake sunca.

Svi najpopularniji programi 3 mjeseca za 1 kunu mjesečno, bez ugovorne obveze.

Ove jeseni gledajte tri mjeseca svih šest programskih buketa evotv-a za samo jednu kunu mjesečno, a uz to dobivate na dar 12 mjeseci premium buket HBO i Cinemax. Pravo na akciju ostvaruje se kupnjom uređaja za prijam signala (STB ili CA modul) i ne uključuje ugovornu obvezu.

evotv, digitalna televizija Hrvatske pošte, najjednostavnija je PAY TV usluga u Hrvatskoj. Nakon što kupite evotv uređaj spremni ste za uživanje – ne treba vam ni internet ni telefon. Uređaj jednostavno priključite na postojeću antenu i gledajte najpopularnije programe. Spojeno prije nego zakuha kava!

Jedino što je jednostavnije od spajanja evotv-a je kupnja uređaja i usluge. To možete učiniti u bilo kojem od 1016 poštanskih ureda Hrvatske pošte ili upitajte svojeg poštara. Ako ipak ove jeseni ne želite izlaziti iz svojeg doma, ugovorite evotv na internetskoj stranici www.evotv.hr ili telefonski na broju: 0800 07 07.

New Report

Close