Najmoderniji hrvatski hotel uskoro otvara svoja vrata

Foto: Foto press Foto: Foto press

Hotel jedinstvene arhitekture koja izgledom podsjeća na luksuzni kruzer uskoro će primiti svoje prve goste a ova investicija teška 25 milijuna eura znatno će promijeniti turističku sliku cijele šibenske regije

Popularno turističko odredište, grad Vodice uskoro će se okititi novim turističkim biserom. U sklopu kompleksa poznatog hotela Olympia otvara se novi hotel Olympia Sky sa 150 luksuznih smještajnih jedinica i odličnom vanpansionskom ponudom.

Smješten tik uz plažu, Olympia Sky nudi jednu sasvim novu dimenziju odmora u Dalmaciji. Uz obilje odličnih barova i restorana, brojne sportske i zabavne sadržaje Olympia pruža odmor u mediteranskom okruženju u hotelu s jedinstvenom arhitekturom koja izgledom podsjeća na luksuzni kruzer.

Apartmani imaju površinu veću i od 100 metara četvornih a njih šest na prekrasnim i prostranim terasama imat će i jacuzzi.

Tri sobe bit će prilagođene osobama s invaliditetom, a toplim prolazom Sky će biti povezan s ostalim zgradama hotela.

Posebna atrakcija je a la carte restoran Olympia Sky na 10. katu hotela s nevjerojatnim panoramskim pogledom na otoke, Vodice i zaleđe. Dok gosti uživaju u gastronomskim bravurama Olympijinih kuhara na desetom katu osjećat će se kao da plove među oblacima.

Grijani i natkriveni bazen na devetom katu bit će posebna senzacija jer pogled seže sve do kornatskog otočja.

U prizemlju hotela uređuju se tri nove kongresne dvorane s najmodernijom audiovizualnom opremom. Jedna od njih, dvorana Delta, bit će jedinstveni amfiteatar koji će omogućiti održavanje kongresa i prezentacija u modernom prostoru koje se odlično uklopilo u mediteranske okruženje Vodica.

Uvertira za odličnu turističke sezone su odlično popunjeni kapaciteti hotela Olympia ovog proljeća i brojni održani kongresi. Ne računajući novi objekt, hotel Olympia ima 20 posto bolji buking od prošlogodišnjeg.

Više informacija saznajte ovdje.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!