Najbolje hrvatske i svjetske HR prakse u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra

Autor: Promo , 23. siječanj 2019. u 09:08
Foto: promo

Dugoročno, održivo i pomno planiranje načina rukovođenja ljudima jedan je od temelja uspješnoga poslovanja u svijetu snažne konkurencije i svakodnevnih promjena.

Potpuno novi i, sukladno svjetskim trendovima, unaprijeđen program HR Akademije  ovog ožujka kreće s novom generacijom ponovno okupljajući najveće stručnjake za upravljanje ljudskim potencijalima. Vrhunski manageri svojim će sustavnim pristupom, iskustvenim učenjem i primjerima kod polaznika razvijati znanja i vještine važne za kvalitetno upravljanje ljudskim potencijalima.

Ključni resurs za stvaranje konkurentske prednosti upravo je ljudski potencijal – sudionik poslovnog razvoja i ekspanzije svake organizacije kojim se  stvaraju nove tržišne vrijednosti. Dugoročno, održivo i pomno planiranje načina rukovođenja ljudima jedan je od temelja uspješnoga poslovanja u svijetu snažne konkurencije i svakodnevnih promjena.

Isticanje vrijednosti ljudskog čimbenika u radu organizacije smjer je koji vodi do pozitivnih pomaka u poslovanju tvrtaka. Organizacije privlače, zapošljavaju, motiviraju i razvijaju svoje ljudske potencijale kao temeljne pokretače sadašnjih i budućih uspjeha. Raznolikost i dinamika širenja na nova tržišta zahtijeva kontinuirano unapređenje managerskih i specijalističkih vještina zaposlenika kako bi oni bili sposobni i voljni odgovoriti na zahtjeve i dinamiku poslovanja, a najbolje tvrtke pružaju priliku za razvoj ambicioznim zaposlenicima, željnim znanja i uspjeha.

Stoga je i HR Akademija u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra osmišljena kako bi potaknula sustavni pristup managementu ljudskih potencijala u procesnom, ali i praktičnom kontekstu. U tom smjeru se posvećuje posebna pozornost korištenju najboljih hrvatskih i svjetskih HR praksi koje polaznici imaju priliku svladavati kroz 7 modula:

MODUL 1: Business & HR Strategy – Strateški menadžment ljudskih potencijala
MODUL 2: Selection, Recruitment & Training Process – Privlačenje, selekcija i usavršavanje zaposlenika
MODUL 3: Performance consulting – Job Evaluation, Appraisal, Promotion & Transfers – Praćenje radne uspješnosti, procjena posla, promocija i transferi
MODUL 4: Employee Experience – Successfully Managing & Retaining Talent – Uspješno upravljanje i zadržavanje talenta
MODUL 5: Generation management – Upravljanje međugeneracijskim razlikama na radnom mjestu
MODUL 6: Real time HR, Effectively using HR analytics & Metrics HR analitika i metrika – Znamo li vrijednost kojom HR doprinosi businessu?
MODUL 7: Reward Management Systems – Organizacijski sustavi motiviranja i nagrađivanja

U tijeku su upisi na sve edukacijske programe u sklopu Mirakul Akademije, a ako se prijavite i uplatite kotizaciju do 31. siječnja, ostvarujete AKCIJSKI POPUST od 15% koji se odnosi na redovne cijene programa.

Sve dodatne informacije o programima, predavačima i uvjetima upisa možete pogledati na web stranicama www.mirakul.hr/edukacijski-centar/najava-edukacijskih-programa ili poslati upit na edukacija@mirakul.hr

New Report

Close