Na vodičkoj rivi se najbolje živi!

Autor: Sponzorirani članak , 27. srpanj 2016. u 16:12
FOTO: Press

Struka je prepoznala kvalitetnu turističku ponudu Vodica i dodijelila gradu ove i brojne druge nagrade, ali najveće priznanje su, prije svega, zadovoljni posjetitelji koji se vraćaju u Vodice iz godine u godinu.

Vodice su danas turističko ime koje ugodno odzvanja u pamćenju milijuna turista. Dobitnik su priznanja Turistički cvijet koje se daje mjestu koje ulaže u poboljšanje turističke ponude, dok je Vodička riva pobjednica i natječaja za „najrivu“. Stručni žiri je odlučio: na vodičkoj rivi se najbolje živi, a vjerujemo kako ćete se i vi složiti s donesenom odlukom, već pri prvom dolasku u ovo malo mjesto prepuno života.

Marina u Vodicama je također dobitnica Europske plave zastavice, jer je zadovoljila najstroža ekološka mjerila, tako se Vodice mogu dičiti i s plažom koja ima Plavu zastavu. Otočke plaže na Tijatu, Logorunu ili Prviću su u neposrednoj blizini. Dovoljno je nekoliko minuta lagane brodske vožnje i pronaći ćete uvalu, samo za sebe. Plava plaža čuva uspomene na romanse i obiteljske idile, prve plivačke pothvate i ugodne šetnje uz zalaske sunca.

Struka je prepoznala kvalitetnu turističku ponudu Vodica i dodijelila gradu ove i brojne druge nagrade, ali najveće priznanje su, prije svega, zadovoljni posjetitelji koji se vraćaju u Vodice iz godine u godinu.

Jedinstvena ljepota Dalmacije, šum valova i miris borova koji dopiru s plaža i skrovitih uvala, razlog su više za provesti godišnji odmor u ovom malom gradu. O dalmatinskoj kuhinji već dugo i naširoko pišu i svjetski gastro magazini, pa tako tradicionalne mediteranske delicije i najfinija, probrana vina nisu zaobišla ni Vodice. Svaka vodička dobrodošlica nezamisliva je bez kroštula, jednostavne, tradicionalne slastice koja će oduševiti ljubitelje slatkih nota. Hrskava je, posebnog i punog okusa, a miriše na još! Domaćini će rado s vama podijeliti plodove zemlje i mora, miris i okus vodičke kulinarske tradicije, te vam poslužiti delicije uz koje su odrastali. Odat će vam tajne recepture i jednostavno razmaziti sva vaša osjetila.

Budite radoznali! Istražite čuvene nacionalne parkove, prebrojite kornatske otoke i odmorite oči u zelenilu ljepotice Krke. Obiđite kulturno povijesnu baštinu susjednih gradova – bogata je,  jedinstvena i razigrat će vam maštu pričama o minulim vremenima. Osim punjenja baterija, iskoristite prirodu na najbolji način – aktivno. Zaronite do skrivenog morskog grebena i popnite se na najviše brdo. Ronjenje, jedrenje, biciklizam, big game fishing i mnoge druge sportske aktivnosti probudit će pravog avanturista u vama.

Noćni život Vodica odavno je poznat, baš kao i Vodička fešta, koja se tradicionalno održava 4. kolovoza  i jedan je od najpopularnijih događaja u Dalmaciji. Čak i nakon desetljeća postojanja, ovaj popularni festival uvijek uspijeva ponuditi nešto novo. Doživite ovu ludu i nezaboravnu večer uz ponoćni vatromet koji obasjava grad i ispunjava noćno nebo.

Sve one kojima zabave nikad dosta, posebno će razveseliti novootvoreni cocktail bar – Opera Beach Vodice, koji vam uz savršenu trendi kulisu, tirkizni bazen i još šarenije koktele, garantira zabavu već od ranih popodnevnih sati, kada su na ljetnom „meniju“ nezaobilazni after-beach – pool partiji. Noćne ptice uživat će u melodijama top ljetnih hitova, kao i specijalnim gostovanjima.

 

Život na vodičkim plažama počinje i završava izlaskom sunca. Čekaju vas ležaljke na suncu i u hladovini borova, šareni kokteli, ukusni zalogaji i odlična zabava, a na vama je samo da spakirate kofere, jer vas ljetovanje u Vodicama, sa smještajem u Complexu Punta s 4 zvijezdice, očekuje po cijeni već od 277 kune po osobi. Više informacija potražite na www.atlas.hr ili pozivom na besplatan info. telefon 0800 99 98.

 

New Report

Close