Mediteranski rezanci sa sardinama

Autor: Promo , 13. prosinac 2018. u 08:00
Foto: Promo

Za dekoraciju i još bolji okus poslužite krupno natrganim listovima bosiljka.

(za 4 osobe)

300 g Zlatica rezanaca Zlato polje 
1 Eva Sardina u umaku od rajčice 
1 žlica maslinova ulja
1 luk
2 češnja češnjaka
10 Zelenih maslina punjenih pastom od paprike Podravka 

1. Maslinovo ulje zagrijte, dodajte na rezance narezani luk i popecite da postane staklast, dodajte nasjeckani češnjak i još kratko popecite da zamiriši.
2. Dodajte sardine natrgane na komadiće, narezane masline, umiješajte ocijeđenu tjesteninu i poslužite.

Savjet: Za dekoraciju i još bolji okus poslužite krupno natrganim listovima bosiljka.
Vrijeme pripreme: 20 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

New Report

Close