Makaroni Napoletana s tunom

Autor: Promo , 31. siječanj 2019. u 08:00
Foto: Promo

Kuhajte na srednje jakoj vatri 5 minuta uz neprestano miješanje.

(za 2 osobe)

1 Talianetta Makaroni Napoletana Podravka 
1 Eva Tuna file u biljnom ulju (115 g) 
60 g Zelenih otkoštićenih maslina Podravka 
2 žlice maslinova ulja
1 žlica narezanog peršina

1. Sadržaj vrećice uspite u 550 ml tople vode i uz lagano miješanje pustite da zavri.
2. Kuhajte na srednje jakoj vatri 5 minuta uz neprestano miješanje.
3. Gotovom jelu dodajte tunu koju ste ocijedili i natrgali na komadiće, narezane masline, nakapajte uljem i pospite peršinom.

Savjet: Poslužite s bogatom ljetnom salatom.
Vrijeme pripreme: 15 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

New Report

Close