Sponzorirani članak

Direktni letovi iz Europe za Silicijsku dolinu

Lufthansa Lufthansa

Ako putujete za Silicijsku dolinu, sigurno će vas zanimati informacija kako je Lufthansa prošle godine uvela letove iz Frankfurta za San Jose, jer se radi o prvoj izravnoj vezi neke europske zračne luke sa Silicijskom dolinom.

San Jose smješten je nedaleko od San Francisca. No, možda ne znate kako je on upravo i najveći grad Silicijske doline, te da je početkom 90-ih u vrijeme tehnološkog ‘booma’ zaradio i nadimak ‘Glavni grad Silicijske doline’.

Kada dođete tamo, između sastanaka i poslovnih obveza, vrijedi pronaći vremena za uživanje i istraživanje čari sjeverne Kalifornije. Preporučamo planinu Santa Cruz, u neposrednoj blizini San Josea, koja privlači planinare i avanturiste diljem svijeta. Također, tu je i nacionalni park Yosemite - jedan od najstarijih nacionalnih parkova u SAD-u, poznat po svojim spektakularnim slapovima, te raznovrsnoj flori i fauni.

Izravni letovi iz Frankfurta za San Jose polaze 5 puta tjedno, te omogućuju da vaš poslovni put u Silicijsku dolinu bude jednostavniji. Više o novom letu možete saznati na Lufthansinim stranicama OVDJE.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!