Direktni letovi iz Europe za Silicijsku dolinu

Autor: Poslovni.hr , 10. siječanj 2017. u 13:00
Lufthansa

Ako putujete za Silicijsku dolinu, sigurno će vas zanimati informacija kako je Lufthansa prošle godine uvela letove iz Frankfurta za San Jose, jer se radi o prvoj izravnoj vezi neke europske zračne luke sa Silicijskom dolinom.

San Jose smješten je nedaleko od San Francisca. No, možda ne znate kako je on upravo i najveći grad Silicijske doline, te da je početkom 90-ih u vrijeme tehnološkog ‘booma’ zaradio i nadimak ‘Glavni grad Silicijske doline’.

Kada dođete tamo, između sastanaka i poslovnih obveza, vrijedi pronaći vremena za uživanje i istraživanje čari sjeverne Kalifornije. Preporučamo planinu Santa Cruz, u neposrednoj blizini San Josea, koja privlači planinare i avanturiste diljem svijeta. Također, tu je i nacionalni park Yosemite – jedan od najstarijih nacionalnih parkova u SAD-u, poznat po svojim spektakularnim slapovima, te raznovrsnoj flori i fauni.

Izravni letovi iz Frankfurta za San Jose polaze 5 puta tjedno, te omogućuju da vaš poslovni put u Silicijsku dolinu bude jednostavniji. Više o novom letu možete saznati na Lufthansinim stranicama OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close