150 g mljevenih keksa
3 žlice mlijeka
60 g maslaca
6 žlica Lino Lade Gold
1 Parfe krema Dolcela
600 ml mlijeka
1. Mljevenom keksu dodajte mlijeko i promiješajte. Zatim dodajte otopljeni maslac i dobro izmiješajte.
2. Oko 6-8 kalupa (promjera 8-10 cm) posložite na podlogu obloženu papirom za pečenje. Kalupe lagano premažite uljem, a zatim ravnomjerno rasporedite smjesu. Smjesu dobro utisnite i stavite u hladnjak oko 20 minuta.
3. Preko ohlađene smjese ravnomjerno nanesite Lino Ladu Gold u tankom sloju.
4. U hladno mlijeko uspite sadržaj vrećice Parfe kreme i miješajte električnom miješalicom da dobijete kremu (4 minute).
5. Kremu odmah nanesite u kalupe preko Lino Lade Gold, poravnajte i sve stavite u hladnjak na 1 sat.
Posluživanje: Tortice izvadite iz kalupa, ukrasite po želji i poslužite.
Savjet: Na isti način možete pripremiti tortu promjera 24 cm.
Vrijeme pripreme: 30 minuta i vrijeme hlađenja
Složenost: jednostavno.
Izvor: Coolinarika.com