Krštenje, pričest ili krizma – ova catering firma će vam olakšati ogranizaciju i priuštiti vam fenomenalno gastro iskustvo

Autor: Promo , 05. ožujak 2019. u 09:00
Foto: Promo

Organizacija privatnih proslava na profesionalnoj razini, a u obiteljskom okruženju.

Bliži se vrijeme krštenja, pričesti i krizme, vremena je sve manje a potrebno je isplanirati puno toga. Kompletna organizacija proslava može biti poprilično zamorna, a mnogi više ne odlaze u restorane već žele slavlje organizirati u udobnosti vlastitog doma.

I ne krivimo ih – nema ništa ljepše nego proslaviti važan dan u krugu obitelji i opuštenoj atmosferi koju samo vlastiti dom može pružiti. Ako se brinete kako ćete kompletni ručak sami pripremiti, opustite se jer rješenje je vrlo jednostavno. Angažiranje profesionalnog tima koji će za vas učiniti baš sve.

Bilo koja vrsta privatne proslave – ova catering firma će vam olakšati organizaciju i priuštiti vam fenomenalno gastro iskustvo za pristupačnu cijenu. Njihovi jelovnici su kombinacija tradicije i modernog, a i vegetarijanci će doći na svoje. Bilo da želite hladno toplu kombinaciju jela za svečani ručak s posluživanjem za stolom ili menu za ležernu dnevnu proslavu u obliku švedskog stola, imaju rješenja za sve vaše izazove.

Ono što će svakoga sigurno razveseliti je da nećete trebati pripremati hranu, posluživati ju, koristiti svoje posuđe, niti pospremati nakon proslave – Zvona catering će sve će to učiniti za vas. Hrana pripremljena prema najvišim standardima njihova je svakodnevnica, a o njihovom simpatičnom osoblju govore pohvale samih klijenata.

Ako poželite i tematsku tortu ili kreativni slatki stol oduševit ćete se ponudom! Tu su trendi lollipops slastice, cupcakes i poznati deserti pretočeni u čašice.

Doživite iskustvo restorana ali u opuštenoj atmosferi u vlastitom domu. Svoj menu možete zatražiti ovdje, neopterećeno dočekati važan dan i uživati u slavlju.

New Report

Close