Korisnici Arrivine mobilne aplikacije ovog listopada imaju više razloga za zadovoljstvo

Autor: Promo , 25. listopad 2019. u 09:00
Foto: Arriva

Osim poklona kojeg mogu iskoristiti za neko od putovanja diljem Hrvatske, Arriva im je u povodu prvog rođendana aplikacije osigurala i pogodnosti kod svojih partnera.

Točno prije godinu dana, u listopadu 2018., Arriva je lansirala mobilnu aplikaciju i svojim putnicima još jednom dala do znanja kako je fokus poslovanja tvrtke u potpunosti usmjeren na potrebe korisnika i kreiranje vrhunskog korisničkog iskustva. Zahvaljujući aplikaciji, približno 50 000 Arrivinih korisnika, koliko ih je istu preuzelo, već godinu dana karte kupuje brzo i jednostavno putem pametnog telefona bilo kad, bilo gdje i u samo par poteza prstom, a prilikom ulaska u autobus umjesto papirnate karte samo trebaju predočiti QR kod na zaslonu svog telefona.

Povodom prvog rođendana mobilne aplikacije Dražen Divjak, generalni direktor Arrive Hrvatska rekao je: „Mobilnu aplikaciju skrojili smo po mjeri naših korisnika i u skladu s potrebama modernog čovjeka, a koliko smo u tome bili uspješni najbolje govori brojka od gotovo 50 000 preuzimanja u godinu dana. S obzirom na činjenicu da smo aplikaciju u cijelosti razvili vlastitim snagama, na što smo posebno ponosni, korisnici mogu biti sigurni da ćemo i dalje osluškivati njihove želje i proaktivno raditi na poboljšanjima kako bi im u svakom trenutku isporučili vrhunsku uslugu. “

Najjeftinije karte su u aplikaciji

Uz jednostavnost, Arrivina mobilna aplikacija putnicima omogućuje i najveću uštedu. Naime, zahvaljujući dodatnom popustu koji se obračunava pri svakoj transakciji, autobusne karte za sve linije Arrive Hrvatska u aplikaciji se mogu kupiti po najnižoj cijeni. Kada se redovitom popustu doda i prigodan rođendanski popust ušteda je još veća, pa tako do kraja listopada korisnici aplikacije ostvaruju do 15% niže cijene na autobusne karte.

Pogodnosti Arrivinih partnera

U obilježavanje prvog rođendana mobilne aplikacije Arriva je uključila i svoje partnere. Prvi među njima je Cammeo, vodeći regionalni taksi prijevoznik koji je na razini Hrvatske prisutan s 500 automobila u 25 gradova. Promo kod Cammea koji donosi popuste na taxi vožnju dostupan je svim korisnicima Arriva Croatia mobilne aplikacije te svima koji kupe kartu u aplikaciji. Tako putnici Arrive koji po prvi put budu koristiti Cammeo uslugu ostvaruju 20%, a postojeći korisnici 10% popusta. Cammeo je samo prvi u nizu partnera koje je Arriva uključila u obilježavanje prvog rođendana aplikacije i time svojim vjernim korisnicima pružila vrijednost više te dodatni razlog za zadovoljstvo. Tko su novi partneri i koje su pogodnosti pripremili Arrivinim korisnicima uskoro ćete moći saznati na ww.arriva.com.hr kao i na društvenim mrežama tvrtke: Facebooku i Instagramu.

New Report

Close