Otkrijte što vas i vašu tvrtku čini ranjivima te kako to riješiti i pretvoriti u uspjeh!

Autor: Native tim VL i PD , 03. travanj 2019. u 09:00
Foto: promo

Pohađanje MBA programa velika je odluka za ambiciozne menadžere i poduzetnike, kao i perspektivne pojedince koje uspjesi na poslovnom polju tek čekaju. Što možete učiniti već danas? Je li MBA program vrijedan uloženog vremena? Vrijede li financijska ulaganja u MBA kao zalog za bolju budućnost?

Ako želite biti konkurentni u poslovnom svijetu današnjice, vjerujemo da vrijede.

MBA titula (Master of Business Administration) donosi mnoštvo prednosti, pogotovo ako je stečena u vrhunskoj poslovnoj školi. Ne radi se samo o povećanju plaće, stjecanju atraktivne menadžerske pozicije ili pokretanju vlastitog posla. Tijekom pohađanja MBA programa, dobit ćete detaljan uvid u sve procese vođenja poslovanja.

1. Stjecanje neprocjenjive vještine upravljanja

MBA programi pokazat će vam što tvrtku čini ranjivom, kako prepoznati njezine slabije strane i unaprijediti poslovanje. Potaknut će vas da počnete kreativno razmišljati (neki će reći i rizično), upoznate aktualne trendove u međunarodnom poslovanju, primijenite najnovije tehnike upravljanja i suočite se s izazovima.

Prijavite se na MBA stipendije vodeće poslovne škole u JI Europi

2. Prilika za umrežavanje

Mogućnost umrežavanja s velikim brojem uspješnih poslovnjaka iz različitih industrija te priznatim predavačima iz cijeloga svijeta jedna je od najcjenjenijih prednosti MBA programa.

Ako razmišljate o promjeni radnog mjesta, MBA program može vam pomoći u povezivanju s potencijalnim poslodavcima.

3. Otvorite vrata uspješnim karijernim mogućnostima

Polaznici MBA programa imaju veće šanse ostvariti poziciju na visokoj razini upravljanja, pogotovo u velikim internacionalnim kompanijama. Više od 50% nositelja MBA titule u svijetu su viši menadžeri ili članovi uprava. Istraživanja su ukazala na porast plaća polaznika MBA programa po njegovu završetku. Samim time, u roku od dvije do tri godine pokrivate uložena sredstva s vašim MBA obrazovanjem.

Prema Bloombergu, najveći poslodavci koji zapošljavaju velik broj MBA diplomanata u Europi uključuju Deloitte, Ernst & Young, McKinsey i Boston Consulting Group. Američke tvrtke kao što su Apple, IBM, Procter i Gamble te Amazon također traže MBA diplomante.

MBA titula znači svjetsko priznanje vašeg znanja i sposobnosti. Bez obzira gdje planirate izgraditi karijeru, povećat će vašu poslovnu vjerodostojnost.

COTRUGLI Business School i ove godine dodjeljuje Executive MBA (EMBA) i MBA stipendije ambicioznim pojedincima koji ulažu u svoju budućnost.

PRIJAVITE SE

Zašto COTRUGLI?

COTRUGLI Business School ubraja se u 2% poslovnih škola u svijetu koje nose međunarodnu akreditaciju AMBA-e (Association of MBAs), uz škole kao što su INSEAD, IMD i ESCP. Okuplja uspješne i perspektivne polaznike te priznate međunarodne predavače i stručnjake. Alumni zajednica broji više od 2000 pojedinaca, što je čini najvećom poslovnom mrežom u Jugoistočnoj Europi.

Polaznici COTRUGLI Business School imaju prosječno 5 godina (MBA) odnosno 12 godina (EMBA) radnog iskustva. Program je osmišljen tako da zahtijeva minimalnu odsutnost s radnog mjesta. Što se tiče strukture polaznika, više od 70% njih na rukovodećim je pozicijama u većim ili manjim organizacijama, bilo kao direktori tvrtki i sektora bilo kao samostalni poduzetnici. Polaznici programa su stručnjaci iz različitih industrija, od kojih su najzastupljenije IT i telekomunikacije, farmaceutska, FMCG, bankarska industrija i osiguranje.

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI ove godine dodjeljuje po četiri polovične MBA i EMBA stipendije, kao i stipendije od 30% najboljim kandidatima stipendijskog procesa. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, imate fakultetsku diplomu i govorite engleski jezik, možete se prijaviti za E/MBA stipendije OVDJE.

Prijave traju do 14. travnja 2019. godine u ponoć.

Sadržaj donosimo u suradnji s COTRUGLI Business School.

New Report

Close