Jeste li spremni za revoluciju?

Autor: Sponzorirani članak , 02. rujan 2016. u 09:18
FOTO: Press

S prijelazom na aplikacije u cloudu, organizacijama je potrebna mogućnost analitičkog izvještavanja u takvom okruženju. Želja za brzim i učinkovitim izvještavanjem raste s porastom konkurencije te je nužna za uspjeh i očuvanje kompanije.

SAP je isporučio rješenje sa sposobnostima poslovne inteligencije koje drastično poboljšavaju kvalitetu i brzinu izvještavanje te zajedničke suradnje u stvarnom vremenu. Rješenje koje će na kraju izgraditi povjerenje između članova Uprave, zaposlenih i investitora.

SAP Digital Boardroom je sljedeća generacija digitalnog rješenja koje će vašim sastancima Uprave pružiti novi doživljaj povezujući ljude, uređaje i različita mjesta u stvarnom vremenu.

Izgrađen na SAP Cloud for Analytics, SAP Digital Boardroom integriran je sa SAP S/4HANA poslovnim podacima te ostalim aplikacijama i izvorima podataka kako bi osigurao jedinstven izvor istine za nadgledanje, simulaciju i provedbu promjena u digitalnoj ekonomiji. Mogućnost planiranja, predviđanja i analize podataka u cloudu promijenit će dosadašnji način analiziranja.

Danas se članovi Uprave i ostali ključni donositelji odluka susreću s odvojenim rješenjima i sustavima za izvještavanje koji daju uvid u izolirane podatke. SAP Digital Boardroom usklađuje pogled na poslovanje poduzeća na nekoliko uređaja te pretvara statične podatke u interaktivne rasprave temeljene na činjenicama u stvarnom vremenu. SAP Digital Boardroom razumije prošlost i predviđa budućnost.

SAP Digital Boardroom utemeljen je na tri stupa koji pružaju dodatnu vrijednost kupcima.

Potpuna transparentnost pruža rukovoditeljima cjelokupan pogled na stanje kompanije i ključne brojke u pojedinim odjelima. Standardizirano izvještavanje o financijama, poslovnim aktivnostima, marketingu i prodaji temeljeno je na jedinstvenim podacima u stvarnom vremenu i bez dupliciranja podataka.

Trenutni uvid u podatke temeljni se na snažnim analitičkim funkcijama koje koriste jednostavno korisničko sučelje kod ad hoc upita. Pristup točnim informacijama te analiza alternativa i njihovih utjecaja unaprjeđuje odlučivanje.

Pojednostavljenje procesa smamljuje vrijeme pripreme sastanaka i daje fokus na stručno znanje, a korištenje najmodernijih touch-screen ekrana pruža bogatu vizualizaciju prezentiranih podataka.

Pojednostavljene rada redefinira postojeće sastanke Uprave, a poslovna inteligencija u stvarnom vremenu, ad hock izvještavanje i what-if analize daju snažan oslonac donošenju odluka danas za nužne promjene u budućnosti.

Usudite se biti korak ispred, ubrzajte transformaciju kompanije u digitalnu ekonomiju – nabavite SAP Digital Boardroom i doživite 360 stupnjeva virtualne stvarnosti.

Ako ste se u tome prepoznali, ovaj vrhunski proizvod će se demonstrirati uživo na SAP CFO Day-u koji će se održati 13.09.2016. Očekujemo vas! Ulaz je slobodan uz obveznu registraciju ovdje. 

 

New Report

Close