Jeftina struja – pametan izbor za vaše poslovanje

Autor: Promo , 25. rujan 2019. u 15:37
FOTO: Promo

Ugovorite GEN-I-jalno rješenje za opskrbu strujom i ostvarite uštedu u svom poslovanju.

Pod brendom Jeftina struja, zaštitnim znakom kvalitete i prihvatljivih cijena, GEN-I Hrvatska od 2013. godine štiti od monopola i osigurava dugoročne uštede poslovnim korisnicima. Uz niske cijene, ponudu GEN-I Hrvatska odlikuje odlična podrška za stranke uz vrhunski osposobljene savjetnike u pozivnom centru. Dodatne pogodnosti uključuju portal Moj GEN-i gdje je omogućen pristup aktualnim obavijestima, provjeri potrošnje električne energije i pregledu izdanih računa u PDF formatu. Zamjenom papirnatih elektronskim računa omogućena je potpuna kontrola troškova kao i veća briga za okoliš.

Trenutno GEN-I Hrvatska ima više od 12000 korisnika u sektoru kućanstvo i mali poslovni korisnici te više od 4600 korisnika u sektoru velikih tvrtki i industrije.

Uspješni model poslovanja tvrtke GEN-I Hrvatska d.o.o. prepoznat je i na manifestaciji Gospodarstvenik godine i „Poslovni uzlet“, gdje je primila nagradu u kategoriji za najbolje male i srednje tvrtke u segmentu izvoza. Osnovana 2005. godine, GEN-I Hrvatska dio je Grupe GEN-I, jedne od vodećih i najbrže rastućih grupa za trgovinu i prodaju električne energije u Srednjoj, istočnoj i jugoistočnoj Europi.

 

U tri koraka do Jeftine struje

Tri vas koraka dijeli do promjene opskrbljivača, dva dana do potpisa ugovora, a mjesec dana do nižeg računa. Promjena opskrbljivača jednostavna je i besplatna. Već danas započnite s promjenom opskrbljivača električne energije tako što ćete ispuniti obrazac na internetskoj stranici www.jeftinastruja.hr ili pozivom na besplatan telefonski broj 0800 2558. Za promjenu opskrbljivača ne naplaćuju se naknade ili penali, a nema ni fizičke intervencije u mreži. Promijenite dobavljača bez ugovornih obveza, skrivenih troškova i kompliciranih postupaka.
 

Zelena struja i smanjenje ugljičnog otiska

Do sad je tvrtka GEN-I bila prepoznatljiva isključivo kao ponuditelj električne energije i plina, no tvrtka će ubuduće u svojoj ponudi imati usluge usmjerene na smanjenje ugljičnog otiska i upravljanje troškova energenata. Primjer takvog projekta je sunčana elektrana koja je postavljena na otoku Krku u suradnji s Poljoprivrednom zadrugom Gospoja. Sunčana elektrana jačine 20,52 kW namijenjena je samoodrživoj opskrbi energije, bez eksternih subvencija, uz mogućnost otkupa struje. Procjenjuje se da će godišnje smanjenje emisije ugljičnog dioksida iznositi 10,6 tona, a tijekom cijelog životnog vijeka od 30 godina elektrana će omogućiti uštedu električne energije za gotovo 57 tisuća eura.

 

New Report

Close