Sponzorirani članak

Jedina aplikacija koja će vam trebati na putovanju

Foto: Prikaz INA apliakcije Foto: Prikaz INA apliakcije

Ako često putujete, isplati vam se na svoj pametni telefon instalirati INA aplikaciju. Na jednom ćete mjestu imati korisne alate s kojima ćete uštedjeti vrijeme i izbjeći frustracije.

Znat ćete gdje se točno nalazi vaše parkirano vozilo, gdje je najbliža otvorena benzinska postaja, koje su prometnice zatvorene zbog radova, na kojim su dionicama i graničnim prijelazima gužve, kakva je prognoza stanja u prometu za sutradan i još mnogo toga.

INA-ina ideja je da u svakom trenutku morate imati prave informacije. Primjerice kad idete na sastanak u drugi grad, vjerojatno ne želite brinuti gdje ste ostavili auto i kojim se putem morate do njega vratiti. S INA aplikacijom o tome nećete morati razmišljati jer omogućuje da snimite lokaciju parkiranog vozila i vodi vas do njega u povratku.

Ako se dovedete u situaciju da ste negdje na cesti i pri kraju s gorivom, nećete morati paničariti jer će vas aplikacija navigirati do najbliže otvorene benzinske postaje. Kad planirate zahtjevniji put, možete provjeriti kakvo će biti stanje u prometu sljedeći dan. Tako ćete unaprijed znati gdje će biti gužve i moći ćete reagirati na vrijeme s odabirom bolje rute.

INA aplikaciju možete preuzeti odmah na svoj iPhone, Android i Windows pametni telefon, u potpunosti besplatno. Provjerite sve mogućnosti i učinite si putovanja ugodnijima. Sretan put želi vam vaša INA!

Odgovorite na pitanja i osvojite vingde
Zašto se isplati instalirati INA mobilnu aplikaciju?
U nepoznatom ste gradu, upravo ste se parkirali i žurite na sastanak. Koja od funkcionalnosti INA aplikacije vam tada može najviše pomoći? (Odaberite jedan točan odgovor!)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!