Jedina aplikacija koja će vam trebati na putovanju

Autor: Poslovni.hr , 17. kolovoz 2016. u 07:00
Foto: Prikaz INA apliakcije

Ako često putujete, isplati vam se na svoj pametni telefon instalirati INA aplikaciju. Na jednom ćete mjestu imati korisne alate s kojima ćete uštedjeti vrijeme i izbjeći frustracije.

Znat ćete gdje se točno nalazi vaše parkirano vozilo, gdje je najbliža otvorena benzinska postaja, koje su prometnice zatvorene zbog radova, na kojim su dionicama i graničnim prijelazima gužve, kakva je prognoza stanja u prometu za sutradan i još mnogo toga.

INA-ina ideja je da u svakom trenutku morate imati prave informacije. Primjerice kad idete na sastanak u drugi grad, vjerojatno ne želite brinuti gdje ste ostavili auto i kojim se putem morate do njega vratiti. S INA aplikacijom o tome nećete morati razmišljati jer omogućuje da snimite lokaciju parkiranog vozila i vodi vas do njega u povratku.

Ako se dovedete u situaciju da ste negdje na cesti i pri kraju s gorivom, nećete morati paničariti jer će vas aplikacija navigirati do najbliže otvorene benzinske postaje. Kad planirate zahtjevniji put, možete provjeriti kakvo će biti stanje u prometu sljedeći dan. Tako ćete unaprijed znati gdje će biti gužve i moći ćete reagirati na vrijeme s odabirom bolje rute.

INA aplikaciju možete preuzeti odmah na svoj iPhone, Android i Windows pametni telefon, u potpunosti besplatno. Provjerite sve mogućnosti i učinite si putovanja ugodnijima. Sretan put želi vam vaša INA!

Komentirajte prvi

New Report

Close