Student si s invaliditetom? Prijavi se i stekni iskustvo u renomiranoj hrvatskoj tvrtki!

Thinkstock Thinkstock

Na natječaj se mogu prijaviti svi studenti s invaliditetom, bez obzira koji fakultet pohađaju. Prijave traju do 15. lipnja.

Poslovni dnevnik organizira društveno odgovorni projekt "Iskustvo zlata vrijedi 2014." te u suradnji s partnerima-poslodavcima omogućuje studentima s invaliditetom, koji se prijave na natječaj, radnu praksu s eventualnom kasnijom mogućnošću zapošljavanja. Na natječaj se mogu prijaviti svi redovni studenti s invaliditetom, bez obzira koji fakultet pohađaju. Prijave na natječaj traju od 14. travnja do 15. lipnja 2014. godine. 

Kroz projekt Iskustvo zlata vrijedi 2014. Poslovni dnevnik je odlučio proširiti svijest u poslovnoj zajednici i šire te problematizirati pitanje zapošljavanja osoba s invaliditetom u Hrvatskoj.

Iskustvo zlata vrijedi 2014. Poslovni dnevnik organizirao je uz podršku Ministarstva rada i mirovinskog sustava. Stručni partner i pokrovitelj je Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Partner projekta je i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Projekt podržavaju i sljedeće tvrtke: Adecco, AD Plastik, Atlantic grupa, Bauerfeind, Croatia zdravstveno osiguranje, Dukat, Hrvatska lutrija, Hrvatski zavod za zapošljavanje, McDonald's, METRO Cash & Carry Hrvatska, Otto Bock Adria, PBZ CO, Premisa, Rail Cargo Logistics, Styria i Tisak.

Studenti, na natječaj se možete prijaviti ispunjavanjem ovog formulara. Napominjemo da sve pristigle prijave (po klikanju gumba "submit") ulaze u bubanj i nisu vidljive za javnost, osim za stručnu komisiju projekta te da utoliko u potpunosti štitimo privatnost prijavljenih.

Fill out my online form.
Komentari (1)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!