Imperativ je ponuditi digitalno rješenje koje nudi brzi odgovor na sve

Autor: PD i VL native tim , 13. ožujak 2019. u 21:59
Pomoću Digitalnog tehničara korisnik može sam detektirati problem i popraviti ga

Nakon redizajna Moj A1 aplikacija broji 58 posto više downloada i 59 posto više aktivnih korisnika, kao i tri puta više aktivacija e-računa, kažu u A1 Hrvatska.

Dosta vam je zivkanja službe za korisnike? Onda će vam ovo olakšati život i uštedjet ćete na vremenu. 

Naime, A1 Hrvatska je odlučila izaći u susret svima koji nemaju potrebna znanja, a još manje živaca čekati javljanje operatera. Riječ je o njihovom jednostavnom rješenju – Digitalnom tehničaru – novoj usluzi koju možete pronaći u sklopu Moj A1 aplikacije koja problem rješava za 30 sekundi i u samo tri klika. Svijet ide u smjeru digitalizacije što nam olakšava pristup informacijama, a tu monopol drži upravo telekom kao uslužna djelatnost koja traži dinamičnu interakciju s korisnicima.

Tehnologijom se danas koriste mladi i stariji; ona je postala okosnica naših života, što s druge strane stvara obvezu za operatere da se prilagode korisnicima koji preferiraju digitalna rješenja i koji žele da se njihov problem detektira u datom trenutku. Ove brojke nisu samo auditivno i vizualno "bajkovite" već su postale praksa kroz prijeko potrebne i hvale vrijedne digitalne projekte zahvaljujući kojima je razina usluge danas na nivou uz primjenu tehnologije, a ne sama sebi svrha bez vrijednosti. 

 

Burica

Sve mora biti dostupno na mobilnoj platformi, što je uz fokusiranost na korisnika, smisao naše transformacije iz telekoma u digitalnu kompaniju.

Uz Digitalnog tehničara i praćenje sustava zahtjeva ne morate dodatno vrijeme provesti na telefonu s agentom korisničke službe netom prije poslovnog sastanka ili prije nego što vam zagori ručak.  Prednost je i jednostavno korištenje jer aplikacija, osim što je jasna i pregledna, korisnika upućuje kako da korak po korak prijavi i detektira problem te ga naposljetku i ukloni uz pomoć uputa, bilo da je riječ o poteškoćama s internetskom vezom ili TV slikom. Putem digitalnog tehničara čak možete promijeniti lozinku za WIFI ili TV videoteku..

Svaki problem možete riješiti kroz aplikaciju kada god vam je pomoć potrebna ili pak uz pomoć Moj A1 portala koji je korisnicima dostupan 0-24. Status mojih zahtjeva također je sinonim za uštedu vremena i manje "ponedjeljka" i nervoze u svakodnevici jer na aplikaciji pratimo kada stiže novi mobitel koji smo naručili uz tarifu, a sve to dok u miru ispijamo šalicu jutarnje kave i listamo novine. "Naš cilj je vrhunsko digitalno korisničko iskustvo. Ono se stječe i unaprjeđuje baš kao što se nadograđuje Moj A1 aplikacija.

Politika i pristup A1 Hrvatska je mobile first. Sve što razvijamo mora prvo biti dostupno na mobilnoj platformi, a nakon toga i na drugim e-kanalima poput Webshopa ili korisničkog portala. Upravo je to, uz fokusiranost na korisnika, smisao naše transformacije iz telekoma u digitalnu kompaniju", zaključuje Ana Burica, menadžer za digitalno iskustvo u A1 Hrvatska. 

Da su korisnici zadovoljni govore i dobre ocjene kao i podaci o korištenju aplikacije. Nadalje, u listopadu prošle godine ocijenjena je kao najbolja besplatna aplikacija na Google Playu i App Storeu, a koristi je svaki drugi korisnik pametnog telefona u A1 mreži. Nakon redizajna Moj A1 aplikacija broji 58 posto više downloada aplikacije i 59 posto više aktivnih korisnika, kao i tri puta više aktivacija e-računa.

New Report

Close