Imate 5 godina radnog iskustva, znate engleski i želite napredovati?

Autor: Sponzorirani članak , 01. studeni 2012. u 13:00
MBA Career Booster

MBA Career Booster je rješenje za Vas!

U utorak 20. studenoga se u Zagrebu održava radionica u organizaciji Biovege i međunarodno akreditirane poslovne škole COTRUGLI Business School. Naziv radionice je MBA Career Booster, a cilj je pružiti sudionicima nova poslovna znanja i iskustva koja će im unaprijediti karijeru i doprinijeti razvoju njihovog poduzetničkog duha. Osim toga, sudionici će imati priliku proširiti svoju mrežu poslovnih kontakata, a zatim poznanstva učvrstiti kroz dvosatni timski rad.

Tema timskog rada će biti poslovni slučaj Biovege i sestrinskih tvrtki Makronova, Bio-Zrno i Planetopija, koji će prezentirati Jadranka Boban Pejić (poduzetnica godine u izboru Europske banke za obnovu i razvoj; CEO i vlasnica Biovege), Tomislav Đuričin (CEO, Bio-Zrno) i Žana Hinek (voditeljica bio&bio trgovina ekoproizvoda). Svo troje su završili Executive MBA program na COTRUGLI Business School, svjesni važnosti konstantnog ulaganja u poslovnu edukaciju. MBA programi svojim polanznicima pružaju znanja potrebna za vođenje organizacije i kao takvi su vodeći standard poslovne edukacije u svijetu. Više o njima možete saznati ovdje.

Uvjeti za pohađanje radionice su minimalno 5 godina radnog iskustva, završen fakultet i znanje engleskog jezika. Sudjelovanje se ne naplaćuje, a prijave se primaju do 10. studenoga na www.cotrugli.eu/events ili +385 (1) 37 06 266.

MBA Career Booster će Vam odgovoriti na sljedeća pitanja:

Kako poslovne izazove rješavaju hrvatski top manageri i poduzetnici?

Kakav utjecaj na razvoj karijere ima najbolja svjetska poslovna edukacija?

Koliki je vaš poduzetnički potencijal (besplatno testiranje)?

New Report

Close