‘Fortrade Event’ 2. i 3. lipnja u Splitu

Autor: Sponzorirani članak , 13. svibanj 2016. u 08:57
Foto: Thinkstock

Pod nazivom ‘Fortrade Event’, ovaj dvodnevni događaj bit će fokusiran na edukaciju, kako iskusnih trejdera, tako i početnika koji su zainteresirani za trgovanje i zaradu na svjetskom financijskom tržištu.

Nakon uspješno održane press konferencije i seminara u Zagrebu u veljači ove godine, drugi po redu veliki financijski događaj, koji organizira Fortrade u Hrvatskoj bit će održan u Splitu 2. i 3. lipnja, u hotelu Radisson Blu Resort, najavljeno je jučer iz Fortrade-a.

Pod nazivom ‘Fortrade Event’, ovaj dvodnevni događaj bit će fokusiran na edukaciju, kako iskusnih trejdera, tako i početnika koji su zainteresirani za trgovanje i zaradu na svjetskom financijskom tržištu.

Prvi dan događaja bit će namijenjen početnicima, kada će se organizirati 8 radionica na 8 različitih tema koje će pokriti osnove trgovanja, a sve u jednoj neformalnoj atmosferi. Radionice će voditi Fortrade-ovi senior account manageri u grupama do 12 ljudi, a popis radionica, kao i formular za prijavu možete pogledati ovdje.

Drugog dana, od 12h do 18h, bit će organizirani 1 na 1 sastanci s Fortrade-ovim senior account managerima, gdje će svatko, od početnika do onih iskusnih, uz kavu i osvježenje imati priliku dobiti sve potrebne informacije i pomoć oko trgovanja na svjetskom financijskom tržištu.

Nakon 1 na 1 sastanaka slijedi glavni dio događaja, Fortrade Seminar u 18:30h na temu ‘Izrada plana trgovanja i korištenje Trading Central indikatora u trgovini’. Seminaru će moći prisustvovati i početnici i napredni trejderi, a broj mjesta je ograničen na 100 sudionika koje, osim kvalitetne edukacije očekuju i vrijedni pokloni. Detalje o 1 na 1 sastancima i seminaru, kao i formular za prijavu najavljenih događaja možete pogledati ovdje.

‘Cilj je Fortrade Event-a, kao i prethodnih i budućih događaja koje Fortrade planira organizirati u Hrvatskoj, pružiti našim klijentima profesionalnu uslugu po europskim standardima, kao i upoznavanje i educiranje javnosti o ovom alternativnom načinu zarade. Želimo predstaviti potencijal, trenutne prilike ali i rizike koji postoje na svjetskom financijskom tržištu, svima koji su zainteresirani za trgovanje’, rečeno je iz Fortrade-a.

New Report

Close