Evo kako svatko može trgovati dionicama Applea, BESPLATNO!

Autor: Promo , 19. svibanj 2017. u 08:57
Foto: foto press

U proteklih deset mjeseci dionice Applea su porasle gotovo 50 %, a tržišna vrijednost kompanije je prvi put nadmašila 800 milijardi dolara.

U proteklih deset mjeseci dionice Applea su porasle gotovo 50 %, a tržišna vrijednost kompanije je prvi put nadmašila 800 milijardi dolara.

Uključite se na svjetsku burzu i trgujte u realnom vremenu cijenom dionica Applea, potpuno besplatno. Sve što trebate uraditi jest kliknuti ovdje, popuniti kratak formular i automatski ćete dobiti probni nalog za trgovanje, uz detaljan vodič korak po korak. Oprobajte svoje investitorske sposobnosti na burzi, možda se u vama krije novi Warren Buffett ili George Soros.

ZNATE LI: Čovjek koji je najviše zaradio na svjetskoj burzi je George Soros, koji je u jednom danu zaradio nevjerojatnih milijardu dolara.

Iščekivanje pred izlazak novog iPhonea

U prva tri mjeseca ove godine Berkshire Hathaway, kompanija Warrena Buffetta, povećala je svoj udio u Appleu sa 7.1 milijardi na 19.1 milijardi dolara. Poznat kao jedan od najuspješnijih investitora u povijesti, Warren Buffett je svojim interesom za ovu kompaniju u velikoj mjeri utjecao i na druge investitore i time dodatno potaknuo rast cijene dionica.

Investitori ove velike kompanije su vrlo uzbuđeni zbog očekivanog uspjeha nove generacije iPhonea, koji bi prema očekivanjima trebao ostvariti velik uspjeh. Procjenjuje se da će više od 300 milijuna korisnika prijeći na novi uređaj.

Prijavite se ovdje i oprobajte svoje investitorske sposobnosti na burzi, trgujući cijenom dionica najvrjednije kompanije na svijetu.

ZNATE LI: Na svjetskoj burzi možete trgovati s bilo koje točke na planeti, potrebna vam je samo internetska konekcija i računalo ili mobilni telefon.

New Report

Close