ESAS – Unapređenje prodaje i izvanserijski networking

Autor: Poslovni.hr , 24. kolovoz 2017. u 11:44
Foto: press

Za sve one koji smatraju da Hrvatska ne nudi dovoljno prilika za profesionalno unaprijeđenje, morali bi saznati više o ESAS- u. Executive Sales Adria Summit, koji se održava u Novigradu od 18. do 20. listopada 2017.

Za sve one koji smatraju da Hrvatska ne nudi dovoljno prilika za profesionalno unaprijeđenje, morali bi saznati više o ESAS- u. Executive Sales Adria Summit, koji se održava u Novigradu od 18. do 20. listopada 2017. godine u Aminess hotelu Maestral ****, prvenstveno nudi „grebanje ispod površine“ tržišta u svrhu poboljšavanja prodajnih rezultata sudionika i unaprijeđenja prodajne profesije.

Summit traje tri dana, a na njemu će se sastati oko dvjesto profesionalaca hrvatskih i regionalnih kompanija s područja prodaje u namjeri razmjene prodajnih alata i modela, što predstavlja jedinstvenu priliku za stvaranje izvanserijskog networkinga i dobivanje uvida u najnovije svjetske trendove i zahtjeve.

Ovaj jedinstveni summit nudi moderno, intenzivno i proaktivno učenje koje će rezultirati novim pogledima i inspiracijom prema prodajnim trendovima, a naglasak predavanja od strane desetak predavača bit će na izlasku iz zone komfora i tezi da prodaja nije situacijski određena te da njena uspješnost ovisi o isključivo prodavaču- osobi. Zato Executive Sales Adria Summit predstavlja sveobuhvatno „naoružavanje“, kako savjetima i trikovima, tako i izgradnjom samopouzdanja od strane stručnjaka na područjima prodajne strategije, unaprijeđenja prodaje i javnog nastupa.

Top ponuda ovog summita nudi predavanja koja će održati stručnjaci s raznih područja prodaje, javnog nastupa, upravljanja markama, B2B, komunikacije, odnosa s javnošću i sl., a najveća zvijezda među predavačima je Kevin Abdulrahman, afirmirani motivacijski govornik koji ima preko 35 milijuna pogleda na svojem youtube kanalu. Summit stavlja u prvi plan osobu prodavača, važnost njegovog samopouzdanja i dopiranja do osobe kupca, tako se, između ostalog, predavanja bave i trominutnom prodajom, ponašanjem potrošača te odgovara na pitanja kao što su koje preduvjete je potrebno stvoriti da bi maksimizirali učinak samopouzdanja na rezultate poslovanja i koji jezični obrasci potiču ljude na akciju.

Prijavom na www.salesadria.com i pregledom ESAS facebook stranice na www.facebook.com/esas2017 može započeti vaš put pretvaranja izazova u prilike te inspiriranja, dijagnosticiranja, istraživanja, unaprijeđivanja i prezentiranja vaših prodajnih sposobnosti.

Ukoliko ste propustili Early Bird i Early Summer cijene kotizacije, prijavom do 1. rujna na www.salesadria.com, cijena kotizacije iznosi 4, 990 kuna + PDV, a cijena je all inclusive, odnosno uključuje trodnevni pristup Summitu, materijale sa Summita, poklon paket sponzora Summita, dva noćenja na bazi polupansiona u Aminess hotelu Maestral ****, ručak za vrijeme trajanja Summita, ulazak u wellness i spa oazu hotela, organizirane poslijepodnevne aktivnosti te pristup jedinstvenom open bar party-u Summita.  

Komentirajte prvi

New Report

Close