Dugoročno iznajmljivanje automobila – učinkovit način za povećanje voznog parka tvrtke i njegovo upravljanje

Autor: Promo , 26. rujan 2019. u 08:00
FOTO: Promo

Za tvrtke koje žele optimizirati svoje poslovanje i pritom ne trošiti dragocjeno vrijeme na administrativne zadatke i papirologiju, dugoročni najam automobila mogao bi biti pravo rješenje. Hertz Car Rental & Fleet management omogućuje još i više: osobni savjetnik odradit će cijeli proces umjesto vas, od odabira odgovarajućeg vozila i administracije pa sve do sve do isporuke vozila.

Posjedovanje reprezentativnog voznog parka može ne samo ostaviti bolji dojam na potencijalne partnere i klijente, već može pomoći u optimizaciji poslovanja, a druge zadatke učiniti manje zahtjevnima. S druge strane, povećavanje postojećeg voznog parka kupnjom novog vozila može se pokazati iznimno dugotrajnim, skupim i čak posve neisplativim procesom. Nadalje, ne smije se zaboraviti administrativni dio i papirologija koja prati ovaj pothvat. Stoga dugoročno iznajmljivanje automobila predstavlja izvrsnu opciju, a Hertz Car Rental and Fleet management pristupačno i fleksibilno rješenje.

Što je zapravo dugoročno iznajmljivanje automobila?

Iznajmiti automobil dugoročno ne znači nužno posjedovati i koristiti (isti) automobil godinama. Sami birate odgovarajući vremenski okvir, a osim toga možete izabrati odgovarajuće vozilo, a za dodatne informacije i pomoć na raspolaganju je osobni Hertz savjetnik. Odabirom Hertza svaki korporativni vozni park ima osigurane plaćene popravke, pomoć na cesti diljem Hrvatske non stop 24/7, osiguranje, plaćene poreze, registraciju i još puno toga. Na ovaj način korisnici usluge dugoročnog iznajmljivanja automobila optimiziraju sredstva, štede vrijeme potrebno za rješavanje papirologije, uključujući i zakonodavni dio, ostavljajući više vremena za ostale obaveze.

Svi poslovi koje Hertz sklapa sa svojim klijentima razrađeni su do najsitnijih detalja i više puta se provjeravaju kako bi se osiguralo da su posve u skladu s hrvatskim zakonima, čemu u prilog govori i posljednja potvrda koju je izdala HANFA u lipnju 2019.

Prednosti dugoročnog iznajmljivanja automobila

Kod dugoročnog iznajmljivanja automobila u usporedbi s leasingom nema obaveze vlasništva ili pada vrijednosti automobila. Usluga je iznimno fleksibilna, udovoljava svim poslovnim i privatnim potrebama klijenta za prijevozom zahvaljujući velikoj floti automobila, od malih ekonomičnih automobila, obiteljskih i luksuznih automobila pa čak i kombi vozila pa sve do automobila s pogonom na sva četiri kotača. Nadalje, Hertzov osobni savjetnik će se pobrinuti kako biste dobili individualni pristup te pronašli uvjete i vrstu ugovora koji najbolje odgovara vašim potrebama i time omogućuje savršen izbor željenog vozila iz Hertz flote vozila, čineći cijeli proces bržim i učinkovitijim.

Hertz rješenja i kvaliteta usluge zadovoljit će sve potrebe klijenata. Međunarodna mreža lokacija za najam čini Hertz prvim izborom kada je u pitanju najam automobila, a posebno se ističe kao jedna od najvećih svjetskih tvrtki za najam vozila u zračnim lukama.

Tvrtka u Hrvatskoj posluje na devet lokacija, koje uključuju Zagreb, najpopularnije turističke destinacije i zračne luke, što znači da su Hertz usluge dostupne gdje god se nalazili. Na raspolaganju imate 16 različitih tipova vozila, od malih ekonomičnih automobila namijenjenih gradskoj vožnji, pa sve do luksuznih automobila ili čak kombi vozila.

Za tvrtke koje traže ekonomično rješenje za iznajmljivanje automobila, Hertz Car Rental & Fleet management pruža razne opcije putem programa Hertz Saver. Program omogućuje tvrtkama odabir između 10 tipova vrlo kratko rabljenih vozila u odličnom stanju.

Hertz je dio Autohellas grupe, vodećeg svjetskog Hertz franšizera, koji posluje na 143 lokacije u osam zemalja te pruža klijentima na izbor 44000 automobila. Hertz Car Rental & Fleet Management jedna je od vodećih tvrtki za iznajmljivanje automobila u Hrvatskoj.

New Report

Close