Prvi put u Hrvatskoj – jedinstvena prilika za jednu od najsigurnijih i najisplativijih investicija

Autor: Promo , 18. listopad 2017. u 09:02
Foto: press

Preko 6 milijuna lidera u 185 zemalja iskušali jedinstvenu metodu.

Najpoznatije svjetsko ime na području liderstva i menadžmenta John C. Maxwell, odnosno njegova čuvena metoda razvoja i usavršavanja vrhunskih menadžera konačno je stigla i u Hrvatsku. U subotu 11. studenoga u zagrebačkom Westinu okupit će se birana poslovna elita iz cijele regije na jedinstvenom seminaru „15 neprocjenjivih zakona rasta i razvoja“. Kako primijeniti skrivene zakone osobnog rasta i razvoja u svakom segmentu života otkrit će life coach, motivacijski govornik, pisac regionalnih bestsellera i profesor na bečkom Websteru dr.sc. Kenan Crnkić, prva i jedina osoba u jugoistočnoj Europi koja ima pravo podučavanja po originalnom Maxwellovom modelu te izdavanja međunarodno priznatih certifikata. Zbog specifičnosti metode ograničen je broj mjesta, a svi polaznici dobivaju međunarodno priznati Maxwellov certifikat, što se smatra jednom od najsigurnijih i najisplativijih investicija u profesionalni i osobni razvoj u svijetu.

PRIJAVITE SE!

Broj mjesta za seminar je ograničen, a prijava se vrše putem maila  marketing@drcrnkic.orgPotrebno je poslati sljedeće podatke; ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja, broj telefona i e-mail adresu. Za tvrtke potrebno je poslati podatke o tvrtki koja vrši uplatu (naziv, sjedište i OiB).

Seminar je predviđen za sve:
–  koji se žele ciljano razvijati u svim poljima života, primjenjujući provjerene  alate i tehnike koje su uspješno promijenile živote 6 milijuna globalnih lidera 
–  koji žele ovladati i u potpunosti upravljati svojim vremenom
–  koji žele jasno definirati svoje ciljeve i implementirati ih fokusirano na svakodnevnoj razini bez odlaganja
–  koji žele bolje komunicirati sa svojom okolinom
–  koji žele ostvariti svoj puni potencijal…

„15 neprocjenjivih zakona rasta i razvoja“ najvažniji je Maxwellov seminar, koji uči kako primijeniti skrivene zakone osobnog rasta i razvoja u bilo kojem segmentu života, kroz primijenjena znanja kako ovladati svojim vremenom, definirati svoju viziju, riješiti se odlaganja, bolje komunicirati, ostvariti svoj puni potencijal, te ultimativno postati najbolja verzija sebe. Cijena cjelodnevnog seminara iznosi 350 EUR, a uključuje, uz Maxwellov certifikat, sve materijale potrebne za seminar, knjigu Johna Maxwella, Amazon bestseller „7 tajni uspjeha“ s posvetom i jedinstven poklon iznenađenja, te potencijalno članstvo u prestižnom „Krugu uspjeha“.

Dr. John C. Maxwell punih 6 godina suvereno drži prvo mjesto na prestižnoj listi globalnih gurua, govornika i trenera. Autor je preko 70 New York Times i Wall Street Journal bestsellera prevedenih na preko 50 svjetskih jezika, prodanih u preko milijardu primjeraka te je utemeljitelj svjetski čuvene Maxwellove metode. Preko 6 milijuna lidera u 185 zemalja (uključujući predsjednike najmoćnijih zemalja, direktore Fortune 500 kompanija, NATO, sportaše, glumce, uspješne biznismene, zaposlene i samozaposlene, postojeće i buduće menadžere svih razina) sa svojim timom trenirao je iz jedinstvene Maxwellove metodologije koja je u praksi garantirano donosi uspjeh.

Seminar će održati jedini certificirani trener Maxwellove metode za ovaj dio Europe, dr.sc. Kenan Crnkić, autor regionalnih bestselera o uspjehu (,,7 tajni uspjeha“) i sreći ("Pazi kojeg vuka hraniš"). Doktor je ekonomskih znanosti i profesor na katedri za biznis i menadžment poznatog Webster Sveučilišta u Beču, koji je specijalističke studije uspješno okončao na prestižnoj Harvard Business School u Sjedinjenim Američkim Državama. U praktičnom smislu uspješno je rukovodio multi-milijunskim korporacijama i fondacijama u privatnom, ali i državnom vlasništvu, u karijeri je odlikovan brojnim nagradama za izvanredne rezultate, a trenutno obnaša i funkciju potpredsjednika Europskog odbora za poduzetništvo.

Više informacija o Maxwellovim seminarima saznajte na:
https://kenancrnkicacademy.com/seminari/john-maxwell/

New Report

Close