Dostignite razinu izvrsnosti dobivanjem Project Management Professional certifikata!

Autor: Poslovni.hr , 27. kolovoz 2018. u 08:56
Foto: press

Project management Akademija organizirana je kroz pet modula pri čemu svaki sadrži specifična i najvažnija znanja i vještine vezane uz upravljanje projektima.

Project Management Professional certifikat ili skraćeno PMP certifikat prepoznat je kao univerzalni standard izvrsnosti u Upravljanju projektima te je danas sve više tražen u organizacijama koje se bave upravljanjem projektima. Biti u mogućnosti samostalno upravljati projektima, vremenom, kvalitetom i onim najvažnijim dijelom – troškovima, a pri tome pozitivno utjecati na sve aspekte poslovanja, najviši su ciljevi koje je moguće ostvariti pohađanjem Project management Akademije u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra.

Project management Akademija organizirana je kroz pet modula pri čemu svaki sadrži specifična i najvažnija znanja i vještine vezane uz upravljanje projektima. Polaznici će se detaljno upoznati s Vodičem kroz znanje u upravljanju projektima – PMBOK i PMI (Project Management Institute) metodologijom te se pripremiti za PMP certifikacijski ispit. Na svakom modulu polaznici će s predavačicom, vrhunskom stručnjakinjom mr.sc. Petrom Gracin, MBA, PMP, prolaziti primjere ispitnih pitanja, a edukacija je namijenjena svima koji se bave vođenjem projekata u praksi i žele dobiti PMP certifikat, kao i onima koji posjeduju certifikat, ali radi njegovog zadržavanja moraju obnoviti znanje i prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova.

Nova generacija polaznika Project management Akademije s edukacijom započinje u rujnu prema sljedećem rasporedu:

MODUL 1 (26. rujna 2018.)

Projekt i upravljanje projektom

MODUL 2 (10. listopada 2018.)

Upravljanje vremenom i opsegom projekta

MODUL 3 (24. listopada 2018.)

Upravljanje troškovima i kvalitetom projekta

MODUL 4 (7. studenoga 2018.)

Upravljanje ljudskim resursima, komunikacijom i dionicama projekta

MODUL 5 (21. studenoga 2018.)

Upravljanje projektnim rizicima i nabavom

Više informacija možete pronaći na web stranicama Mirakul Edukacijskog centra Project management Akademija ili poslati upit na edukacija@mirakul.hr

Prijavite se do 31.08.2018. i ostvarite poseban popust od 15% na redovnu kotizaciju programa!

Komentirajte prvi

New Report

Close