Dobrodošli u Premium Economy klasu

Autor: Poslovni.hr , 17. kolovoz 2016. u 04:00
Foto: Lufthansa

Ako inače putujete ekonomskom klasom, ali na dugim letovima ipak priželjkujete malo više udobnosti i bolju uslugu, od sada imate i tu mogućnost. U Lufthansinoj novoj Premium Economy klasi čeka vas niz prednosti iz poslovne klase.

Kad uđete u avion i pronađete svoje mjesto, dočekat će vas boca vode i piće dobrodošlice. Sjest ćete na potpuno nova i šira Premium Economy sjedala. Naslon ćete moći spustiti za 17 cm više nego u ekonomskoj klasi. Imat ćete znatno više prostora, i do 50%.

Za vrijeme leta bolje ćete se zabaviti jer TV i druge sadržaje možete pratiti na većem, 11 ili 12-inčnom ekranu. A kad dođe vrijeme za obrok, on će stići serviran u porculanskom posuđu.

Odjeljak vaše Premium Economy klase bit će odvojen od prostora ekonomske klase radi više privatnosti. Sa sobom ćete moći ponijeti dva komada prtljage težine do 23 kg koji će biti uključeni u cijenu karte, što je dvostruko više nego u ekonomskoj klasi.

Iako donosi gomilu prednosti iz poslovne klase, Premium Economy je cjenovno bliža ekonomskoj. Ako želite više komfora, ali ipak pazite i na troškove, mogla bi biti pravo rješenje za vas. Dostupna je na svim Lufthansinim interkontinentalnim letovima. Više informacija potražite OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close