Dan otvorenih vrata na Mičevcu!

Autor: Sponzorirani članak , 30. svibanj 2014. u 10:24
Oryx

Nemaš plan za nedjeljno druženje?

Dođi 1.6.2014. od 10.00 do 16.00 i zabavi se kao nikada do sad!

ORYX Centar za sigurnu vožnju i ORYX Autoškola osigurava ti nezaboravan provod na kojem možeš osvojiti i vrijedne nagrade! 

Posjetitelji mogu osvojiti vrijedne nagrade kao što je cjelodnevni i poludnevni trening sigurne vožnje, ZUJI BRUJI voucher za proslavu dječjeg rođendana, Graco booster dječje sjedalice, majice, kape i japanke!
Pomno odabrane radionice osiguravaju provod za roditelje, srednjoškolce i one najmanje.
Za one starije biti će omogućeno testiranje vozila uz simulaciju raznih nepredvidivih i ekstremnih uvjeta, u potpuno sigurnom okruženju.
 

One najmanje ćemo upoznati s opasnostima u prometu na biciklističkom parku Žutog mačka, a tvrtka Prodis druženje će učiniti zabavnijim svojim autićima na daljinsko upravljanje u kojima će svi moći okušati svoju spretnost na posebno osmišljenoj pisti. Svoju kreativnost će svi moći pokazati kroz slaganje lego kockica, a najkreativnijem će Hrvatska Poštanska Banka i maskota kockica uručiti vrijednu nagradu. Želite li čuti kako dječji zbor Arija zvuči uživo, onda je nedjelja na ORYX Centru za sigurnu vožnju idealno mjesto za vaš dolazak.

New Report

Close