Cornerstone OnDemand rješenje olakšava strateško upravljanje ljudskim resursima i pomaže u razvoju talenata

Autor: Promo , 15. ožujak 2019. u 08:42
Foto: Promo

Primjena ovakvog rješenja organizacijama olakšava selekciju, razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima.

Cornerstone OnDemand globalni je lider u razvoju i pružanju poslovnog rješenja u oblaku za potrebe upravljanja ljudskim potencijalima. Cornerstone rješenje omogućava organizacijama jednostavno strateško upravljanje ljudskim resursima i kontinuirano razvijanje talenata, kako bi zaposlenici pri tome ostvarili puni potencijal. Pojednostavljuje upravljanje procesima od zapošljavanja, uvođenja u posao, preko razvoja i edukacije, do upravljanja rezultatima rada, kompenzacijama i kretanjima u karijeri te vođenja administracije i analize. Rješenje je dizajnirano kako bi olakšalo upravljanje životnim vijekom razvoja i edukacije svakog pojedinog zaposlenika, koji je fundamentalno bitan za ukupan rast svake organizacije.

Već šestu godinu za redom, Cornerstone OnDemand poziconiran je kao lider u Gartner Magic Quadrantu za područje rješenja namijenjenih upravljanju talentima. Organizacije različitih veličina i industrija oslanjaju se na Cornerstone rješenje kako bi selektirali i zaposlili najbolje talente, angažirali i razvijali zaposlenike tijekom njihove karijere, njegovali i razvijali buduće vođe te osigurali uspjeh svojim kupcima, dobavljačima i distributerima.

Primjena ovakvog rješenja organizacijama olakšava selekciju, razvoj i upravljanje ljudskim resursima.

Selekcija novih talenata s Cornerstone rješenjem znatno je olakšana. Jednostavan i automatiziran softver dizajniran je kako bi zadovoljio kompleksne potrebe današnjih procesa zapošljavanja. Pri tome pruža ugodno i zanimljivo iskustvo za svakog kandidata, pojednostavljuje proces zapošljavanja i uključivanja novih zaposlenika u rad organizacije te omogućuje pametnije donošenje odluka tijekom selekcije i zapošljavanja. Razvoj i edukacija zaposlenika s Cornerstone rješenjem postaje jednostavna. Ovaj robustan i moderan softver za upravljanje učenjem (LMS) pruža mnogo više od standardnih LMS sustava, pri tome je dizajniran da se prilagodi specifičnim potrebama vaše organizacije. Podržava usklađenost i razvoj edukacije usmjerene na potrebe zaposlenika, kako bi se što brže i kvalitetnije prilagodili organizacijskim potrebama te premostili nedostatke u potrebnim vještinama. Primjenom Cornerstone rješenja zaposlenicima se omogućava kontinuirano samostalno učenje i stjecanje novih vještina. Takva moderna, prilagođena edukacija omogućava kvalitetniji razvoj zaposlenika te povećava njihovu učinkovitost. Upravljanje ljudskim potencijalima uz Cornerstone olakšava menadžerima da motiviraju zaposlenike i osiguraju bolje rezultate. Na taj način se osigurava kontinuirani razvoj karijere zaposlenika pomoću jasnih razvojnih planova za poboljšanje produktivnosti, uz detaljno i točno prikupljanje i upravljanje podacima o talentima.

Adacta i Cornerstone OnDemand krajem 2018. godine postali su strateški partneri. U sklopu tog partnerstva Adacta nudi cjelovito rješenje za upravljanje ljudskim resursima na hrvatskom i tržištu regije, kako bi se zadovoljile rastuće potrebe organizacija u jednom od najvažnijih segmenata poslovanja današnjice – borbi za privlačenje i zadržavanje talenata. I sama Adacta uskoro će se pridružiti skupini od preko 40 milijuna zadovoljnih korisnika Cornerstone rješenja jer rat na talente postaje presudan za opstanak na tržištu.

Glavni izazov koji će odrediti budućnost ljudskih resursa je kvaliteta odnosa između zaposlenika i poslodavaca. Kvaliteta odnosa može se poboljšati u smislu jačih, dugotrajnijih odnosa, gdje se poslodavac doživljava kao pouzdan partner u osobnom razvoju karijere pri čemu Cornerstone rješenje značajno pomaže. Zato kvalitetno softversko rješenje za upravljanje talentima postaje ključno, a Cornerstone OnDemand predstavlja najsuvremeniji izbor softvera za upravljanje talentima koje organizacijama može pomoći da postanu produktivnije i usmjerenije na zaposlenike.

Saznajte više o Cornerstone OnDemand rješenju.

New Report

Close