Bla&Bla poslovni pokloni – pokloni koje želimo za Božić

Autor: Sponzorirani članak , 11. studeni 2015. u 08:00
FOTO: Bla&Bla

blaibla tim d.o.o. novi je hrvatski brand koji je u pravo vrijeme izašao na domaće tržište donoseći osvježenje u već ustaljenu, poznatu ponudu poslovnih poklona.

Mogu li poslovni pokloni biti drugačiji, mogu li iznenaditi? Naravno da mogu, spremno odgovaraju u  blaibla timu, maloj zagrebačkoj tvrtki iza koje stoje dvije mlade, kreativne žene. Priča o tome kuda sve ove zime i što ove godine donosi Božić navela ih je na ideju da osmisle novi koncept eno gastro poslovnih poklona upakiranih u jednostavan, ali vrlo moderan dizajn paketa.  Riječ po riječ, ideja po ideja i u vrlo kratkom roku nastalo je petnaest zaista zanimljivih paketa poslovnih poklona.    

Nit vodilja u spajanju proizvoda za svaki paket bila je povezati cijelu Hrvatsku u gurmanske kombinacije u kojima je ono najbolje od grada i sela. Istodobno, kreirajući pakete pazile su da svaka kombinacija ima urbanu notu. I uspjele su u tome jer su u Bla&Bla poklonima svoje mjesto dobili mladi zagrebački poslovni kreativci.

Tu su na ponudi neka od najpoznatijih hrvatskih kraft piva kao što je Red Baron, Fakin i San Servolo. Iz paketa Vis i Mohokos širi se puni, bogati miris kave s potpisom Cogito Coffee, branda iza kojeg stoje zagrebački dečki.

Najbolji hrvatski proizvođači likera našli su u Bla&Bla paketima svoje mjesto. Izdvojimo višnjevaču i rakiju od kadulje obitelji Brigljević, medicu obitelji Čočić i jedinstveni čokoladni liker rovinjske Darne.

Među odabranim vinima, malih serija, tu su i plavac mali obitelji Duboković iz Jelse i  vrhunsko istarsko vino Mala Nevina vinarije Saints Hils. Sve to stiže u kombinaciji s maslinovim uljem Chiavalon, čokoladnim pralinama s paškim sirom Paške sirane, sirom sa tartufima Zigante, kolačićima od konoplje Nutri Oil, namazom od čvaraka i šljivovice Galović, arancinima i paprenjacima.

U  Bla&Bla poklon paketima nalaze se i dva primjera odličnih dizajnerskih rješenja: Žvig – ručno rađena drvena čašica za rakiju s potpisom mlade dizajnerice Eme Gerovac i Penkalica – ekološka, dizajnerski oblikovana  kemijska olovka od maslinova drva.

Topla preporuka – svakako otići na web stranicu www.blaibla.hr

Fotografije nagrađivane Anamarije Podrebarac, umjetnice nove generacije, snimljene u zagrebačkom Muzeju automobila Ferdinand Budicki, odlično vizualno zaokružuju ovu novu, poduzetničku priču.  

 

New Report

Close