BIAM i ZAVARIVANJE – Poslovni sajmovi sa tehnološkim rješenjima

Autor: Sponzorirani članak , 18. travanj 2016. u 07:00
Sajmovi će se održat u terminu od 19. do 22. travnja 2016. godine na Zagrebačkom velesajmu/Thinkstock

Sajmovi će se održat u terminu od 19. do 22. travnja 2016. godine na Zagrebačkom velesajmu.

Bienalni sajmovi BIAM i ZAVARIVANJE ove godine obogaćeni su novom temom SAPO – sajam podugovaranja.

Sajmovi će se održat u terminu od 19. do 22. travnja 2016. godine na Zagrebačkom velesajmu i idealna su prigoda da se poslovnim posjetiteljima i partnerima predstavi posljednja tehnološka dostignuća i tehnologija s područja alatnih strojeva, zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Sajmovi bilježe rast od 50% u izlagačkom dijelu. Na jednom mjestu očekuje vas predstavljanje više od 270 proizvođača, distributera, pružatelja usluga, novih alatnih strojeva, alata, opreme za zavarivanje i tehnologija antikorozivne zaštite kao i predstavljanje tehnoloških rješenja te materijala, komponenti, aplikacija, sofisticiranih IT aplikacija, fleksibilnih rješenja i novih tehnologija razvoja proizvoda (prvenstveno Hrvatske i zemalja Regije) kao partnera drugim proizvođačima, pružateljima usluga, donositeljima odluka s područja razvoja proizvoda i inovacija, nabave materijala i sustava u procesu stvaranja proizvoda/usluge više kategorije dovršenosti, investitorima itd.

Nova tema SAPO – sajam podugovaranja 

U današnje vrijeme globalizacije neophodna je specijalizacija i izvrsnost za određenu djelatnost budući tehnologija izrade traži specijalizirane subjekte i stručnjake kako bi određeni projekt, bez nepotrebnog rasipanja resursa, bio dovršen. Kod podugovaranja (radovi, usluge, nabava robe) se angažira vanjski izvođač dok nadzor nad procesom i odgovornost za rezultate i dalje snosi sam naručitelj.  

Očekuje se poseban interes poslovne publike ne samo iz Hrvatske, nego i iz zemalja u okruženju. Ovim business networkingom želi se inicirati međusobna poslovna suradnja i pozitivan utjecaj na poslovnu aktivnost u sektoru industrije.

Gospodarsko izaslanstvo koje sačinjava dvadesetak tvrtki iz Turske, u organizaciji Sivas Chamber of Commerce and Industry (SCCI), posjetit će sajam BIAM 22. travnja kako bi uspostavili poslovne kontakte sa hrvatskim kolegama. Organizatori susreta su Hrvatska gospodarska komora – Sektor za međunarodne poslove i Zagrebački velesajam.

Od stručnih predavanja izdvajamo KORMAT, 22. međunarodno savjetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu koji je na rasporedu u srijedu, 20.travnja. Također, održat će se seminar Koordinatori zavarivanja i poslovni salon Umrežavanje izlagača: podugovaranje SAPO.

Ulaz za posjetitelje je besplatan.

Više informacija potražite ovdje

New Report

Close