Bernays i 24sata organiziraju besplatnu školu komunikacijskog menadžmenta za srednjoškolce

Autor: Sponzorirani članak , 24. ožujak 2015. u 07:00
Na trodnevnoj edukaciji polaznici će naučiti više o odnosima s javnošću, medijima i marketingu

“PRaznici uz 24sata i Bernays” jedinstvena su prilika za učenike završnih razreda srednjih škola da upoznaju uzbudljivu profesiju odnosa s javnošću te osiguraju bezbrižnu studijsku godinu na vodećoj instituciji za komunikacije u Hrvatskoj.

Najveći studij komunikacijskog menadžmenta u Hrvatskoj Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment i najčitanija dnevna novina 24sata osmislili su trodnevnu kreativnu edukaciju "PRaznici uz 24sata i Bernays" tijekom koje će učenici srednjih škola upoznati sve aspekte dinamične profesije odnosa s javnošću. Škola komunikacijskog menadžmenta održat će se u razdoblju između 30. ožujka i 1. travnja te predstavlja jedinstvenu priliku srednjoškolcima da dobiju odgovore na pitanja zašto je PR cool zanimanje, kako velike kompanije i poznata lica s naslovnica grade imidž, kako naše priče postaju priče u medijima te kako su društvene mreže postale jedan od najvažnijih kanala komunikacije. Predavači na školi dugogodišnji su stručnjaci odnosa s javnošću i marketinga koji iza sebe imaju brojne uspješne kampanje te medijski eksperti koji su otkrivali najveće medijske senzacije i stvarali priče s naslovnica. 

Osim što će naučiti više o odnosima s javnošću, medijima i marketingu, sva tri dana PRaznika kandidati će sudjelovati na radionicama koje će profesori bodovati i ocjenjivati. Troje najboljih polaznika škole "PRaznici uz 24sata i Bernays" bit će nagrađeno jednogodišnjom školarinom za preddiplomski studij, dok će ostali polaznici, ovisno o prikupljenim bodovima, imati priliku ostvariti popust na školarinu.

Kandidati se prijavljuju putem maila praznici@bernays.hr, a prijava treba sadržavati osnovne kontakt podatke kao što su ime i prezime kandidata, datum rođenja, adresa, OIB, kontakt broj te naziv i razred srednje škole. Prijave traju do 26. ožujka 2015. godine.
 

New Report

Close